Jäsenhuone|Kalevan kisojen TyöhuoneEdustusjoukkue

Seura-asut

Adidaksen seura-asutilaus pe 22.12. klo. 12.00 mennessä!

 

On aika tilata uudet seura-asut  kaudelle 2017-2018.

Mallisto on kilpailuasujen osalta samanlainen kuin ennenkin.

Muiden asujen mm. tuuliasujen ja verkka-asujen osalta mallit ovat uudistuneet. Huppareita ja pitkiä trikoopaitoja ei vielä ole saatavilla tähän tilaukseen.

Asutilaus on Kuopion Reippaan urheilijoille, toimitsijoille ja muita jäseniä varten!

Asujen tilaus, asuvalikoimat ja hinnat löytyvät vasemmalta valikosta. 

Tuuli ja verkka-asut ovat nähtävillä myös yhteistyökumppanimme Stadiumin seurasivuilla https://www.stadiumteamsales.fi/kuopionreipasry/kuopionreipasry
 

Yhdestä tuotteesta pitää tulla vähintään 5kpl tilaus, jotta Adidas lähtee niitä toimittamaan. Siksi tilauksella on aina joku määräaika, että saadaan mahdollisimman paljon tilauksia kerralla.

Esimerkki: Meidän pitää saada 5 shortsitilausta, että shortseja aletaan valmistamaan. Niiden ei tarvitse olla samaa kokoa. Seura voi tarvittaessa tilata yhden ylimääräisen tuotteen varastoon, mikäli samaa tuotetta on tilattu vain neljä kappaletta.

Sovitustilaisuutta emme pysty järjestämään, koska sovituskokoja ei ole saatavilla ja niiden tilaaminen tuplaa toimitusajan. Seuran toimistolla on yksittäisiä asuja jäljellä edellisestä tilauksesta, joita voida käydä sovittamassa tällä viikolla. Kokeilkaa myös kavereiltanne vanhoja adidaksen asuja ja arvioikaa oikea kokonne. Adidaksen koot täsmäävät aika hyvin muihin adidaksen tuotteisiin, joskin kisapaidoissa ja topeissa on ollut sopivampaa tilata yhtä kokoa normaalia pienempi koko.

Tilauksenne on sitova. Tilattua asua ei voi vaihtaa liikkeen kanssa. Seuran kanssa mahdollisesti voi, jos seuralla sattuu ylimääräisiä olemaan. Vastuu tilauksesta on kuitenkin tilaajalla. Toimitus kestää 45-50 päivää, riippuen painatuksen nopeudesta. Rinnassa on Reippaan logo, ja tuotteiden saapumisen jälkeen niihin painatetaan seuran sponsorien logot.

Seuran sivuilla sekä Stadiumin seurasivuilla on tällä hetkellä tilattavissa oleva mallisto. Värivaihtoehtoja ei ole, vaan kaikki asut ovat Reippaan väreissä.

Tuotteiden nouto ja laskutus tapahtuu Kuopion Reippaan toimistolta.

Tilanneille lähetetään sähköposti, kun asut ovat saapuneet ja valmiita noudettavaksi.

Emme tietysti voi pakottaa seuramme urheilevia seura-asua pitämään muuten kuin SM-kisoissa. Tietysti seuran näkyvyyden ja yhtenäisyyden takia seura-asun pitäminen on erittäin suositeltavaa.
 

TILAUS LÄHTEE ETEENPÄIN 22.12. klo. 12.30
 

Seuraava asutilaus tehdään keväällä 2018.