Jäsenhuone|Kalevan kisojen TyöhuoneEdustusjoukkue

Seura-asut

 Adidaksen seura-asutilaus 15.11. mennessä!

 

On aika tilata uudet seura-asut  kaudelle 2016-2017. Mallisto on kilpailuasujen ja tuuliasujen osalta samanlainen kuin ennenkin, mutta tuotekategoriaan on lisätty Climacool treeniasu ja tilattavana on myös Kuopion Reippaan huppari urheilijoita, toimitsijoita ja muita jäseniä varten!

Asuvalikoimat ja arviohinnat löytyvät vasemmalta valikosta eroteltuna lasten, naisten ja miesten tuotteisiin.

 

Yhdestä tuotteesta pitää tulla vähintään 5kpl tilaus, jotta Adidas lähtee niitä toimittamaan. Siksi tilauksella on aina joku määräaika, että saadaan mahdollisimman paljon tilauksia kerralla.

Esimerkki: Meidän pitää saada 5 shortsitilausta, että shortseja aletaan valmistamaan. Niiden ei tarvitse olla samaa kokoa. Seura voi tarvittaessa tilata yhden ylimääräisen tuotteen varastoon, mikäli samaa tuotetta on tilattu vain neljä kappaletta.

Sovitustilaisuutta emme pysty järjestämään, koska sovituskokoja ei ole saatavilla ja niiden tilaaminen tuplaa toimitusajan. Kokeilkaa kavereiltanne vanhoja adidaksen asuja ja arvioikaa oikea kokonne. Adidaksen koot täsmäävät aika hyvin muihin adidaksen tuotteisiin, joskin kisapaidoissa ja topeissa on ollut sopivampaa tilata yhtä kokoa normaalia pienempi koko. Mm. Adidaksen verryttelyasuja voi käydä sovittamassa Intersportissa.

Tilauksenne nettilomakkeella on sitova. Tilattua asua ei voi vaihtaa liikkeen kanssa. Seuran kanssa mahdollisesti voi, jos seuralla sattuu ylimääräisiä olemaan. Vastuu tilauksesta on kuitenkin tilaajalla. Toimitus kestää 45-50 päivää, riippuen painatuksen nopeudesta. Rinnassa on Reippaan logo, ja tuotteiden saapumisen jälkeen niihin painatetaan seuran sponsorien logot.

Vasemmalla välilehdissä tällä hetkellä tilattavissa oleva mallisto. Värivaihtoehtoja ei ole, vaan kaikki asut ovat Reippaan väreissä.

Tuotteiden nouto ja laskutus tapahtuu Kuopion keskustan Intersportista, jossa tilaamasi tuotteet on valmiiksi pakattu muovipussiin nimelläsi varustettuna.

Tilanneille lähetetään sähköposti, kun asut ovat saapuneet ja valmiita noudettavaksi Intersportista!

Emme tietysti voi pakottaa seuramme urheilevia seura-asua pitämään muuten kuin SM-kisoissa. Tietysti seuran näkyvyyden ja yhtenäisyyden takia seura-asun pitäminen on erittäin suositeltavaa.

TILAUS LÄHTEE ETEENPÄIN 16.11.Seuraava tilaus keväällä 2017