Jäsenhuone|Kalevan kisojen TyöhuoneEdustusjoukkue

Yhteistyössä

 Pääyhteistyökumppani

 

 

Kultajousi on uudenlainen kultasepänliike, joka yhdistää perinteisiä kultasepänliikkeeseen liittyviä arvoja ja tuo samalla uudenlaista rentoutta ja nuorekkuutta liikkeissä asioimiseen.


Kultajousi on Suomen suurin kello- ja jalometallialan ketjuyritys. Lisäksi kuulumme osana Pohjoismaiden suurimpaan kello- ja jalometallialan konserniin. Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt Kultajouselle Rating Alfa -luokituksen (Suomen Vahvimmat 2010), johon Suomessa yltää vain joka kymmenes yritys.

Kuopiossa palvelemme: 

Kultajousi

Kolmisoppi/Citymarket

p. 020 7000 651

 

Kultajousi

Puijonkatu 23/Kauppakeskus Sektori

p. 020 7000 650

 

Kultajousi

Matkuksentie 60, Matkus Shopping Center

p. 020 7000 685

 

www.kultajousi.fi

 Yhteistyökumppanit

 

 

 

Tilintarkastusyhteisö Juha Tissari Oy:n toimintaperiaatteisiin kuuluvat luotettavuus, laatu, varmuus ja henkilökohtainen palvelu.

Tarjoan lakisääteisen tilintarkastuspalvelun lisäksi neuvonta- ja asiantuntijapalveluja, jotka sisältävät veroneuvontaa, yritys- ja sukupolvenvaihdosjärjestelyjä sekä neuvontaa kirjanpidon, yhtiöoikeuden ja verotuksen kysymyksissä.

Tavoitteena on edistää asiakkaiden toimintaa tarjoamalla luotettavaa kumppanuutta, tukea ja osaamista yritystoiminnan eri vaiheissa.

 

Työmme lähtee asiakkaan tarpeista ja toiveista. Uskomme henkilökohtaisen palvelun voimaan. Sujuva ja mutkaton yhteistyö asiakkaan kanssa on meille ykkösasia.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme neuvoo sinua kaikissa apteekkipalveluihin liittyvissä asioissa. Farmaseuttisen osaamisen lisäksi osalla henkilökunnastamme on kosmetologin, ravitsemusterapeutin, hammashoitajan tai sairaanhoitajan koulutus.

 

 

Kuopion Energia – aidosti kuopiolainen energiakonserni

Kuopion Energia on monipuolinen ja nykyaikainen energiapalveluyritys. Tarjoamme asiakkaillemme kilpailukykyisiä ja luotettavia energiapalveluja samalla kantaen vastuumme ympäristöstä ja henkilöstöstämme. Haluamme tehdä paikallisesti hyvää ja tuottaa hyvää energiaa myös niille tahoille, jotka tuottavat toiminnallaan hyvää oloa jäsenilleen, seuraajilleen ja kannattajilleen.

Hei!

Olen Ilari Sivonen, ikää minulla on 29 vuotta. Valmistuin koulutetuksi hierojaksi Kuopion Hierojakoulusta keväällä 2015, samalla kävin myös urheiluhierojan koulutuksen.

Elokuusta 2015 alkaen olen työskennellyt itsenäisenä ammatinharjoittajana. Toimipisteeni sijaitsee osoitteessa Aseveljenkatu 4, lisäksi teen koti- ja yrityskäyntejä. Pelaan lentopalloa Sampo Volleyn mestaruusliigajoukkueessa, joten urheilusta ja lihashuollosta on myös henkilökohtaista kokemusta.

Lihashuolto on tärkeä osa huippu-urheilua. Myös kuntoliikkujien ja vähemmänkin liikkuvien olisi hyvä panostaa lihashuoltoon säännöllisesti. Mikäli lihakset jumittavat tai haluat vain rentoutua, ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika.

Tervetuloa!

 

Näyttämällä jäsenkorttisi Parturi-kampaamo Hiuslinjalla saat -10% parturi-kampaamopalveluista. Ja -15% normaalihintaisista tuotteista.

Hiuslinjan palvelut ovat myös edullisimpia ennen klo 14.00. 

Savonkatu 24, 70110 Kuopio

(Sisäänkäynti liikkeeseen Tulliportinkadulta, Ollinpuiston puolelta)
 
Ajanvaraukset netistä, puhelimitse tai paikan päällä
 
Lisätietoja saat osoitteesta http://www.hiuslinjakuopio.fi/