Ajankohtaista

Kuopion Reipas on hyvin edustettuna maastojuoksun SM - kilpailuissa Pudasjärvellä 13.5.2012. Seurasta on mukana kymmenen urheilijaa.
Jäsenkortit, T-paidat, Kunniakierros ym. Lue uusin jäsentiedote.
Ensimmäisessä osakilpailussa kilpaillaan maastojuoksussa Sammakkolammen ympäristössä. Reippaan jäsenille osallistuminen on ilmaista.
Yleisurheilukoululaisista ja nuorisovalmennusryhmäläisistä muodostetaan joukkue kisaan. Tavoitteenamme on saada osallistuja joka lajiin. Lajeja harjoitellaan harjoituksissa ennen kisoja! Myös nuoremmat kuin 11-vuotiaat rohkeasti mukaan! Haluatko mukaan? Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi/valmentajaasi tai Mattiin ja Tiinaan.
Forte Sportissa vietetään Kesäkauden Avausta lauantaina 5.5 klo. 10.00-16.00 Tarjoamme hernekeittoa 500 nopeimmalle ja kaikkien kävijöiden kesken arvotaan 905 euron arvoinen Savotta -telttasaunapaketti!
Kuopion Reipas hyödyntää valmennusosaamista aikuisten liikuttamiseen. Kesän kuntoliikuntapalvelujen ilmoittautuminen on nyt käynnissä
Kuopion Reipas on mukana valtakunnallisessa Kunniakierros hyväntekeväisyyskeräyksessä. Reippaan Kunniakierrostapahtuma pidetään tiistaina 29.5.2012, kello 17.30 - 19.00 Vänärillä.
Löytyvät SM-maantien sivuilta. Samu Mikkonen juoksi hopealla M17 sarjan 10 km:lla. Matti Haatainen otti arvokkaan pistesijan. Väinö Klemola juoksi upeasti yhdeksänneksi. Anne-Marika Partanen tekee vahvaa paluuta vammojen jälkeen ja oli 11.
RSS ATOM