Ajankohtaista

Kuopion Kalevan Kisojen 2014 virallinen kisatuoksu julkistettiin 18.3.2013. (SS 19.3) yhdessä kisatunnuksen kanssa. Kisatuoksulla halutaan kunnioittaa suomalaisuutta, humisevia ikihonkaisia metsiä, metsien tervaskantoisia miehiä ja naisia, sekä metsän vanhoja elinkeinoja. Kisatuoksuhan tuo meille mielikuvatuoksumuistoja lapsuudestamme. Lempeä, höyryävän lämmin, pehmeä, kuitenkin väkevä tervantuoksu on perisuomalaisuutta ja periksiantamatonta sitkeyttä ja sisua symbolisoiva tuoksu. Terva oli suomelle ja suomalaisille merkittävä elinkeino ja tärkein vientituote pitkään. Tervakauppa oli merkittävässä asemassa 1600-luvulta alkaen aina ensimmäiseen maailmansotaan saakka. Tervaa käytetään myös kansanparantamiseen. Sanontojen; ” kyllä tervalla paranee, vaikka olis keskeltä poikki". taikka; "mikäli sauna, viina ja terva ei auta, on tauti kuolemaksi", kuvaavatkin tervan vankkaa asemaa lääketeollisuudessa.
Espanjassa Kalevi Honkanen heitti keihäässä veteraanien EM hopeaa sarjassa M70 tuloksella 41.40. Kuopion Reipas onnittelee Reippaasta kaaresta ja menestyksestä.
Kuopion Kalevan Kisojen 2014 kisatunnus julkistettiin maanantaina 18.3.2013. Tunnuksen on suunnitellut Kalevan Kisoissakin esiintynyt Kuopion Reippaan juoksija, taiteenmaisteri, mainostoimistoyrittäjä Väinö Klemola. Kisat järjestetään Kuopiossa 31.7. – 3.8.2014.
Kuopion Reipas ry on perustamisestaan lähtien ollut mukana Hot Sport järjestelmässä. Seura käyttää kisamatkoilla Cumulus, Rantasipi ja Holiday Inn hotelleja majoitusasioissa. Jokaisen seuran toiminnassa mukana olevan ja henkilöiden jotka haluavat tukea seuran toimintaa kannattaa tilata Hot Sport kortti. Tutkimme myös muiden palveluntarjoajien vaihtoehtoja.
RSS ATOM