Ajankohtaista

Maratonkouluun ilmoittautuneet! Maratonkoulu alkaa huomenna 5.5.2014 klo 17.00 Kuopio-hallilla luennolla kokoushuone 1:ssä. Luennon jälkeen lähtötasotesti Kuopio-hallissa. Joten ota mukaan juoksuvaatteet ja oma sykemittari, jos sellaisen omistat! Tervetuloa!
Kuopion Reippaan Matti Haatainen voitti miesten maastojuokuksun Itä-Suomen aluemestaruuden 6 kilometrillä. Samu Mikkonen teki saman tempun M19 sarjan 4 kilometrillä. M17 sarjassa Mikko Hirvonen juoksi hopeaa.
Kuopion Reippaan urheilijat nappasivat 10 mitalisijaoitusta piirin maastomestaruuskisoista Sonkajärveltä. Hienoa oli, että peräti 29 Reippaan juoksijaa starttasi kisoissa.
Venla Mäkäräisen ja Maria Murtorinteen leriarkea Portugalissa. Osan leiristä mukana oli myös Anni Lehtonen Vähempi ei olisi riittänyt, enempää ei olisi jaksanut.
Seurassamme tapahtuu. Lue lisää tiedotteesta ja tule maukaan Reippaasti toimintaan.
Seura-asuja lopputalvesta tilanneet voivat noutaa asut Forte Sportista. Asut ovat noudettavissa liikkeen aukiollessa.
Yli 30-vuotiaiden SM-viestit juostaan Ristiinassa Mikkelin lähellä 7.6.
Alla olevasta linkistä pääset katsomaan kuvia
9-15 -vuotiaiden maastojuoksumestaruuksista juostaan 3.5.2014 Sonkajärvellä. Sinun tehtäväsi on ilmoittautua mukaan ja juosta. Me maksamme osanottomaksusi ja viemme sinut perille linja-autolla. Ilmoittaudu mukaan www.kilpailukalenteri.fi (9-15-vuotiaiden piirinmestaruusmaastot) Linja-autokuljetus lähtee Väinölänniemeltä lauantai aamuna ja palaa takaisin kisojen jälkeen. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan maanantaina.
RSS ATOM