Ajankohtaista

Reippaan joukkue löytyy tästä. Kisaamaan lähdetään linja-autolla Vänäriltä 10.6 klo 16.15.
Kuopion Reipas tekee varsinkin juniorisarjalaisten osalta paljon matkoja kisapaikoilla linja-autoilla. Paikallinen palveluntarjoaja on luonnollinen valinta seuramme yhteistyökumppaniksi.
Lauantaina 6.6 ja sunnuntaina 7.6 yleisurheilun kilpailukausi pyörähtää todenteolla käyntiin myös Kuopion korkeudella. Viikonlopun aikana Väinölänniemellä järjestetään pitkät perinteet omaava Hannes Junior Games lapsille ja nuorille, sekä lauantai-iltana Kuopio-Games nimellä kulkeva yleisen sarjan tähtikisa. Tähtikisan seiväskilpailu hypätään Kuopion torilla.
Kiitokset talkoolaisille, kisat saatiin vedettyä läpi aikataulussa ja hienossa kelissä.
Kuukausikisojen yhteydessä aikuisurheiluliiton pm-kilpailut. Huom! Kiekko alkaa 16:30.
Asut noudettavissa ja maksettavissa suoraan keskustan Intersportiin, jossa ne ovat tilauksenne mukaisesti pakattuna.
Jotta pystymme järjestämään kesän aikana suunnitellut kilpailut, seura olettaa, että urheilija tai urheilijan vanhemmat ovat mukana vähintään 2-3:ssa kilpailussa toimitsijana.
On aika ilmoittautua tiistain kuukausikisoihin ratakautta avaamaan. Ennakkoilmoittautuneille Reippaan jäsenille kisa on maksuton. Talkoolaisia tarvitaan myös, linkki talkooilmoittautumislomakkeesee
Reippaan junnut suuntaavat sunnuntaina Joensuuhun ottamaan revanssia Savonlinnan Riennon ja Joensuun Katajan junnuista seuraottelusta. Liitteenä joukkueemme!
RSS ATOM