Ajankohtaista

Maanantaina ja tiistaina osallistujamäärältään suurimpaan suomessa järjestettävään yleisurheilutapahtumaan matkaa reippaalta runsaan kahdenkymmenen iskukykyinen ja taistelutahtoinen nuoren urheilijan joukkue.
Kuopion Reippaan urheilijoiden pistekilpailussa on lähes 40 urheilijaa saavuttanut pisteitä kauden aikana. Thomas Barrineua johtaa kisaa.
Yhteiskuljetus YAG -tapahtumaan lähtee sunnuntaina 24.6.2012 klo 9.30 Kuopiohallilta! Matkan hinta ja maksutiedot löydät tiedotteesta. linkki YAG-sivuille hyvä tietää: http://www.youthathleticsgames.fi/ Reippain terveisin Tiina ja Matti
Kuopion Reippaan Maria Räsänen on valittu Helsingissä pidettäviin yleisurheilun EM - kilpailuihin suomen edustajaksi 4 x 100 metrin pikaviestiin.
Reippaalaisittain parasta antia oli lauantain osalta Samu Mikkosen kolmas tila 17- vuotiaitten 1500m:llä
Suomen naisten joukkue on jahdannut EM - kisarajaa useissa kansainvälisissä kilpailuissa. Reippaan Maria Räsänen on vakiinnuttanut paikkansa joukkueen rungossa kevään aikana.
Jämsän kestävyysjuoksu-, pituus- ja loikkakarnevaalit alkoivat reippaalaisella karnevaalivoitolla. Marianne voitti 19-vuotiaitten 800m:ä uudella ennätyksellä 2,10,45. Lisäksi syntyi tukku henkilökohtaisia ennätyksiä.
Huomenna torstaina alkaville ja sunnuntaihin kestäville Jämsän kestävyysjuoksu-, pituus- ja kolmiloikkakarnevaaleille on ilmoittautunut yhdeksäntoista reippaalaista kilpailuihin. Lajisuorituksia tälle porukalle kertyy kaksikymmentäseitsemän. Itse leiriin osallistuu kymmenkunta urheilijaa.
Kirpputorilla voit ostaa,myydä,vaihtaa ja lahjoittaa urheiluvarusteita sekä kaikkea muutakin.
RSS ATOM