Ajankohtaista

Kuopion Reipas järjestää Aikuisten yleisurheilukoulun yleisurheilusta kiinnostuneille ja niille, jotka haluavat kohottaa kuntoaan yleisurheilun monipuolisten laji- ja fysiikkaharjoitusten parissa. Aikaisempaa lajikokemusta ei tarvita. Joten rohkeasti mukaan! /.
Ilmoittautuminen kesän yleisurheilukouluihin on käynnissä! Reippaan yleisurheilukouluissa on ryhmiä 3-vuotiaista 17-vuotiaisiin saakka. Tutustu ryhmiin, valitse sopiva ryhmä ja ilmoittaudu mukaan! Ole nopea, sillä paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ensimmäistä kauttaan M19-sarjassa juokseva Kuopion Reippaan Samu Mikkonen otti hopeaa kymmenen kilometrin SM-maantiejuoksussa.
Kolme Kuopion Reippaan aikuisurheilijaa uskaltautui veteraanien MM-hallikisoihin mukaan Budapestiin 25-30.03 lähes 4000 muun aikuisurheilijan kanssa. Tällä kertaa mitaleita ei tullut, mutta vierestä vietiin. Reipaalaisten saavutukset: M70 Antero Markunsalo pituus 393 (9.) ja kolmiloikka 8,22(8.) , M70 Kalevi Honkanen keihäs 40,26 (4.) ja M75 Kaarlo Tuovinen kiekko 34,71 (4.)
Albirissä valmentaja Jaakko Vainikainen, mukanaan ryhmästään Jessica Miettinen, Santeri Vehviläinen, Sara ja Sami Hänninen. Paljon on tapahtunut. Jutussa on rajoitteena valmentaja Vainikaisen tietokone.
Kuopion Reippaan kymmenottelija Thomas Barrineua avasi kauden Georgian Athensissa kauden kotimaisella kärkituloksella pistein 7521.
Yleisurheilun harrastamisen voit aloittaa helposti If-yleisurheilukoulussa. Reipas If-yleisurheilukoulu on tarkoitettu alakouluikäisille, 7-13 -vuotiaille, yleisurheilua aloitteleville ja yleisurheilusta kiinnostuneille lapsille ja nuorille. Tiiviin, kolmen (3) viikon ja 12 tunnin mittaisen jakson aikana käydään läpi kaikki yleisurheilun lajit. Ilmoittaudu mukaan!
Tuoreet urheilun imagoa luotaavat tutkimukset ovat mieluisaa luettavaa meille yleisurheilun ystäville. Kahdessa eri tutkimuksessa yleisurheilu on kansalaisten mielestä toiseksi kiinnostavin laji Suomessa. Tämä antaa meille yleisurheilun tekijöille intoa ja pontta jatkaa lajin kehittämistä. Kuopion Reippaan johtokunta ja toimiston väki yhdessä ohjaajien ja valmentajien sekä muiden seuratoimijoiden kanssa suunnittelee kesäkuun alkuun mennessä seuramme askelmerkit vuosille 2015 – 2017. Olemme vahvalla kasvu-uralla, jolle Kuopion Kalevan kisat 2014 antavat lisävauhtia. www.kalevankisat2014.fi
Kuopion Reipas järjestää keväällä 2014 kuusi (6) osaisen heittokoulun 12-15 vuotiaille (02-99 syntyneille) yleisurheilijoille.
II-tason tuomarikoulutusta järjestetään Kuopiossa ja Juankoskella kevään aikana. Koulutus on ensisijaisesti tarkoitettu Kalevan Kisoihin tuleville toimitsijoille, mutta myös muut saavat osallistua.
RSS ATOM