Ajankohtaista

Kuopion Reipas ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään 30. päivänä syyskuuta 2013, klo 18.15 Kuopio-hallin luokassa nro 1. Opistotie 1.
Maanantaina 23.9.2013 Sokos Hotelli Puijonsarvessa. Tarjoilujen vuoksi ilmoittautuminen ao. ohjeiden mukaan 19.9.2013, klo 09.00 mennessä.
Kuopion Reippaan kausi 2012 – 2013 oli seuran toinen toimintakausi. Kauden päättyessä urheilijat ja valmentajat tekevät analyysin menneestä ja suunnittelevat samalla tulevaa. Olen saanut toimia seuran puheenjohtajana seuran perustamisesta 13.6.2011 saakka. Tämä aika on antanut minulle paljon. Kiitän tästä kaikkia Reippaan toimijoita. Olen viimeisten viikkojen aikana saanut keskustella urheilijoiden, valmentajien, seuratoimijoiden ja toimintaamme seuraavien kanssa. Samalla Suomen Urheiluliiton hallituksen jäsenenä olen saanut keskustella koko yleisurheilun tilasta maassamme. Nämä kaikki keskustelut innoittivat minua analysoimaan mennyttä ja pohtimaan tulevaa. Tämä analyysi on yleistys ja tavoite on pohtia sitä, miten voimme nauttia yleisurheilusta entistä enemmän. Jokainen urheilija, valmentaja ja seuratoimija tekevät parhaansa.
Lähetimme vuonna 2012 Itsenäisyysmaratonille osallistuneille kyselyn. Yleisesti järjestelyjä pidettiin onnistuneena ja että tapahtuman pienimuotoisuus tekee sen tunnelman. Katso yhteenveto.
Kuopion Reipas tarjoaa 2005 ja aikaisemmin syntyneille laadukasta ja nousujohteista valmennusta.
Aikuisten yleisurheilukouluun sekä maraton- ja juoksukouluun ilmoittautuminen on käynnissä.
Annin ottamia kuvia löytyy linkin takaa.
Finaali on ohi ja palkintorahat on jaettu kuudelle parhaalle seuralle. JKU saalisti ansaitun voiton. Itäisen alueen paras oli LUM ja isäntä Imatrakin jätti Reippaan taakseen. Vaikka sijoitukset olivat toisinpäin vielä finaaliaamuun lähtiessä. Vaikka kisat menivät vaihtelevasti, ennätyksiä, lähes ennätyksiä ja epäonnistumisia, oli kisareissu kaikille mieleinen ja mukava. Vattenfall finaali on iso ja kovatasoinen kisa, jossa lajin voittaminen vaatii hyvän suorituksen. Reipas sai lajivoiton N17 kuulassa. Monissa lajeissa mukana oli ensikertalaisia, joten pieni kisajännitys aiheutti normituloksen alittamisen. Mainittakoon mm. Santeri Hänninen, joka teki yli 5m tulosparannuksen M17 pituudessa. Santeri aloitti juoksuharjoittelun tammikuussa 2013, eikä ole koskaan aiemmin hypännyt pituutta. Joten seuran energisin urheilijan palkinto meni Santerille rohkeasta lajikokeilusta. Kisassa oli mukana hallitseva Suomenmestari. Loppurutistuksena ollut sukkulaviesti meni Reippaasti ja palkinnoksi huoltaja lupasi juoksijoille tikkarit, jotka toimitetaan juoksijoille henkilökohtaisesti.
RSS ATOM