Ajankohtaista

Haemme seuraan Toiminnanjohtajaa. Lähetä hakemuksesi osoitteseen rekry@kuopionreipas.fi. Katso koko hakuilmoitus Seura>Rekrytointi
Toimiston palon ja muiden kiireiden takia emme pysty vastaamaan seuran puhelimeen. Yhteydenotot toimisto@kuopionreipas.fi sähköpostiosoitteeseen, niin vastaamme mahdollisimman nopeasti.
Maria Räsänen lahjoittaa vanhat lenkkarinsa hyväntekeväisyyteen. Räsäsen lenkkarit lähetetään Afrikan Tansaniaan osana Stadiumin ja Asicsin hyväntekeväisyyskampanjaa. Kampanjan aikana kuka tahansa voi tuoda vanhat lenkkarinsa kierrätykseen.
Reippaan Kalevi Honkanen saavutti hopeaa M75 keihäässä Italian Anconassa pidetyissä Aikuisurheilun EM-hallikilpailuissa. Antero Markunsalo oli samoissa kisoissa 17. M70 200m:llä ja 7. pituudessa.
Reippaalta lähtee kisoihin tällä kertaa hyvin juoksijapainotteinen ryhmä. Mukana on monta menestyksennälkäistä urheilijaa.
Kuopion Reipas lähettää Tampereella 27-28.2 käytäviin SM-hallikisoihin kymmenen urheilijan joukkueen. Hallikauden kilpailujen perusteella myös mitaliodotukset ovat korkealla.
Tampereella kisailtiin viikonloppuna Aikuisurheiluliiton hallimestaruuksista. Reippaalaiset saivat kisoista 4 kultaista, 7 hopeista ja 2 pronssista mitalia.
RSS ATOM