Ajankohtaista

Tulokset ovat luettavissa alla olevan linkin kautta:
Ilmoittautuminen kesän ryhmiin on alkannut! Olemme lisänneet yleisurheiluryhmiä kesän ajaksi. Tutustu ryhmiin alta, valitse omasi ja ilmoittaudu mukaan Reippaaseen porukkaan!
Juoksu- ja maratonkoulun käynneille tai muuten ryhmässä juoksemisesta kiinnostuneille on perustettu oma Juoksuklubi. Ryhmä kokoontuu harjoittelemaan yhdessä kerran viikossa. Mukaan voi ilmoittautua vaikka 15 viikoksi kerrallaan
Kuopion Reippaan kuukausi- ja seurakisasarja alkaa ensiviikolla. Ensimmäinen osakilpailu järjestetään Sammakkolammella 24.4.2014 klo 17.30. Osanotonvarmistukset ja jälki-ilmoittautuminen paikan päällä klo 16.45-17.15. Ilmoittautumisaikaa on 21.4.2014 saakka. Ilmoittautumisohjeisiin pääset alla olevasta linkistä.
Maraton- ja juoksukoulu Suuren suosion saavuttanut Kuopion Reipas maraton- ja juoksukoulu alkaa jälleen viikolla 19. Kuopion Reipas ry:n maraton- ja juoksukoulu on Suomen Urheiluliiton virallinen maraton- ja juoksukoulu Kuopiossa. Maraton- ja juoksukoulu on tarkoitettu kaikille juoksukuntoilusta kiinnostuneille henkilöille.
Kuopion Reipas järjestää Aikuisten yleisurheilukoulun yleisurheilusta kiinnostuneille ja niille, jotka haluavat kohottaa kuntoaan yleisurheilun monipuolisten laji- ja fysiikkaharjoitusten parissa. Aikaisempaa lajikokemusta ei tarvita. Joten rohkeasti mukaan! /.
Ilmoittautuminen kesän yleisurheilukouluihin on käynnissä! Reippaan yleisurheilukouluissa on ryhmiä 3-vuotiaista 17-vuotiaisiin saakka. Tutustu ryhmiin, valitse sopiva ryhmä ja ilmoittaudu mukaan! Ole nopea, sillä paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ensimmäistä kauttaan M19-sarjassa juokseva Kuopion Reippaan Samu Mikkonen otti hopeaa kymmenen kilometrin SM-maantiejuoksussa.
Kolme Kuopion Reippaan aikuisurheilijaa uskaltautui veteraanien MM-hallikisoihin mukaan Budapestiin 25-30.03 lähes 4000 muun aikuisurheilijan kanssa. Tällä kertaa mitaleita ei tullut, mutta vierestä vietiin. Reipaalaisten saavutukset: M70 Antero Markunsalo pituus 393 (9.) ja kolmiloikka 8,22(8.) , M70 Kalevi Honkanen keihäs 40,26 (4.) ja M75 Kaarlo Tuovinen kiekko 34,71 (4.)
Albirissä valmentaja Jaakko Vainikainen, mukanaan ryhmästään Jessica Miettinen, Santeri Vehviläinen, Sara ja Sami Hänninen. Paljon on tapahtunut. Jutussa on rajoitteena valmentaja Vainikaisen tietokone.
RSS ATOM