Ajankohtaista

Suomen naisten joukkue on jahdannut EM - kisarajaa useissa kansainvälisissä kilpailuissa. Reippaan Maria Räsänen on vakiinnuttanut paikkansa joukkueen rungossa kevään aikana.
Jämsän kestävyysjuoksu-, pituus- ja loikkakarnevaalit alkoivat reippaalaisella karnevaalivoitolla. Marianne voitti 19-vuotiaitten 800m:ä uudella ennätyksellä 2,10,45. Lisäksi syntyi tukku henkilökohtaisia ennätyksiä.
Huomenna torstaina alkaville ja sunnuntaihin kestäville Jämsän kestävyysjuoksu-, pituus- ja kolmiloikkakarnevaaleille on ilmoittautunut yhdeksäntoista reippaalaista kilpailuihin. Lajisuorituksia tälle porukalle kertyy kaksikymmentäseitsemän. Itse leiriin osallistuu kymmenkunta urheilijaa.
Kirpputorilla voit ostaa,myydä,vaihtaa ja lahjoittaa urheiluvarusteita sekä kaikkea muutakin.
Pohjois-Savon Yleisurheilun Vattenfall-seuracupin 1. osakilpailun voittaja Kuopion Väinölänniemellä maanantai-iltana oli Kuopion Reipas.Varpaisjärven Vire jatkoi vahvoja perinteitä seuracupissa ja oli toinen.
Kuopion Reippaan Ida Okkonen otti hienon voiton naisten pituudessa Akaan kansallisissa. Ville Kiviniemen vauhti kiihtyy ja hän paransi selvästi kauden parastaan samoissa kilpailuissa.
Kuopion Reippaan nuoret tulevaisuuden lupaukset säväyttivät Tampereella. Marianne Pitkänen korjasi 800 metrillä ennätystään lukemiin 2:10.54 ja Maria Räsänen juoksi B - erän voittoon 200 metrillä ajalla 24.55
RSS ATOM