Ajankohtaista

Kuopion Reipas ry on järjestänyt yhteiskuljetuksen YAG-kisoihin Helsingin seudulle 24.-27.6.2012. Seuraamme myös EM-kisojen koko ensimmäisen päivän!
Kuopion Reipas osallistui kymmenen hengen joukkueella Pudasjärven SM-maastoihin. Samu Mikkonen teki M17 sarjan 4 kilometrin juoksusta jännitysnäytelmän.
Kuopion Reipas ry:n jäsenilta pidetään Forte Sportissa maanantaina 14.5.2012, klo 18.00 - 20.00.
Kuopion Reipas on hyvin edustettuna maastojuoksun SM - kilpailuissa Pudasjärvellä 13.5.2012. Seurasta on mukana kymmenen urheilijaa.
Jäsenkortit, T-paidat, Kunniakierros ym. Lue uusin jäsentiedote.
Ensimmäisessä osakilpailussa kilpaillaan maastojuoksussa Sammakkolammen ympäristössä. Reippaan jäsenille osallistuminen on ilmaista.
Yleisurheilukoululaisista ja nuorisovalmennusryhmäläisistä muodostetaan joukkue kisaan. Tavoitteenamme on saada osallistuja joka lajiin. Lajeja harjoitellaan harjoituksissa ennen kisoja! Myös nuoremmat kuin 11-vuotiaat rohkeasti mukaan! Haluatko mukaan? Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi/valmentajaasi tai Mattiin ja Tiinaan.
Forte Sportissa vietetään Kesäkauden Avausta lauantaina 5.5 klo. 10.00-16.00 Tarjoamme hernekeittoa 500 nopeimmalle ja kaikkien kävijöiden kesken arvotaan 905 euron arvoinen Savotta -telttasaunapaketti!
Kuopion Reipas hyödyntää valmennusosaamista aikuisten liikuttamiseen. Kesän kuntoliikuntapalvelujen ilmoittautuminen on nyt käynnissä
RSS ATOM