Ajankohtaista

Reippaan supervaari kertoo miten urheilu on pitänyt hänet terveenä
Kuopion Reipas asetti kuusi joukkuetta lähtöviivalle maakuntajuoksuihin lauantaina 4.10.2014. Kaikki joukkueet ottivat palkintopalli sijoituksen Kuopion Karttulassa.
Sivuille (Seura>Tietotekniikkavinkkejä) on lisätty ohjeet netistä löytyvään laskuriin, jolla voit vertailla eri ikänä ja eri lajeissa tehtyjä tuloksia keskenään.
18.10 juostaan ensimmäinen talvijuoksusarjan lenkki.
Pasi Pitkäsen vetämä seiväskoulu starttaa jälleen lokakuussa
Kuopion Reippaan jäsenet saavat 20 % jäsenedun Tahko Vuorijuoksun tapahtuman ilmoittautumismaksusta. Ohjeet alla, jolla saat jäsenedun käyttöön.
Kuopion Reippaan viiden kuukausikisan yhteispisteet kisasarjasta ovat valmiit. Kisasarjaan osallistui ennätyksellinen määrä lapsia ja nuoria. Yhteensä 243 junioria osallistui kisasarjaan.
Kuopion Reippaan kuukausikisasarja päättyi puistojuoksuun Kuopion Väinölänniemellä. Juoksijoita oli mukana kaikkiaan 79. Juoksun jälkeen palkittiin kesän kisasarjan parhaat mitaleille ja kaikki osallistujat osallistujapalkinnolla, joka oli tänä vuonna Kuopion Reippaan streetpipo.