Ajankohtaista

Ilmoita joukkueesi itse: http://ristiinanurheilijat.sporttisaitti.com/aikuisurheilun-sm-viestit-2014/ Seura maksaa ilmoittautumisen, kun ilmoitat maksusta toimisto@kuopionreipas.fi ennen puolta päivää.
on nyt luettavissa alla olevan linkin kautta!
Kentän radat pestään ja maalataan uudelleen
Kuopion Reipas järjestää kolmen kerran estejuoksukurssin toukokuussa 2014 johon ovat tervetulleita koko Pohjois-Savon Yleisurheilun nuoret juoksijat. Estejuoksukoulussa käydään läpi kuivaesteen ja vesihaudan ylitystekniikat ja harjoitellaan ryhmässä juoksua. Huomatkaa, että 15-vuotiaiden SM-kilpailuissa kilpaillaan tänä vuonna ensimmäisen kerran 1500 metrin estejuoksussa. Nyt on hyvä tilaisuus ajaa laji teknisesti sisään!
Helatorstaina Reippaan alle 11, alle 13 ja alle 15 vuotiaat kohtaavat seuraottelussa Savonlinnan Riennon ja Joensuun Katajan. Liitteessä otteluun koottu alustava joukkue.
Tule kilpailemaan! Vanhemmat ovat tervetulleita toimitsijoiksi!
Vaikka Kuopion Reipasta on voinut virallisesti kilpailuissa edustaa vasta tammikuusta 2012 alkaen, on ennätyslistauksessa jo muutamia ihan mukavia tuloksia. Osassa lajeja listalle pääsee hyvinkin helposti sillä tilastotuloksia ei vielä ole.
Kuopion Reippaan Samu Mikkonen juoksi hopealla M19 sarjan kuudella kilometrillä. Venla Mäkäräinen juoksi pronssille N22 sarjassa. Naisten matka oli 4 kilometirä.
Tule tutustumaan yleisurheilun lumoavaan maailmaan If-yleisurheilukoulussa. If yleisurheilukoulu on lyhyt, mutta sitäkin tehokkaampi keino tutustua kolmessa viikossa (12h) kaikkiin yleisurheilun lajeihin reippaiden ohjaajien ohjaamina. Viimeiset paikat viedään pian, joten ilmoittaudu mukaan heti alla olevasta linkistä!!
Leikkimielinen kisailukierros alkaa Snellmanin puiston liikunnallisista tehtävistä ja jatkuu museolla oppaan johdolla tutustuen Hannes Kolehmaisen mitaleihin klo 11, 12 ja 13.30 Kuopion museon näyttelyssä pääsymaksun hinnalla. Lopuksi pikku-kilpailijoille jaetaan Hanneksen mitali.
RSS ATOM