Ajankohtaista

Lauantaina 13.7.2013 Väinölänniemellä kilpaillaan sisulisäikäisten 9-15v. paremmuudesta sisulisäotteluissa. Otteluissa mittelöivät Pohjois- ja Etelä-Savon nuoret yleisurheilijat. Kilpailuihin tarvitaan toimitsijoita. Mitä enemmän toimitsijoita on paikalla, sitä vähäisempi on kunkin työtaakka. Toimitsijana pääset seuraamaan kisoja paraatipaikoilta, suoraan suorituspaikoilla. Yhdessä järjestämme hienot kisat, joten ilmoittaudu mukaan! Ilmoittautumiset Arttu Dahlstömille talsti@luukku.com tai 044-0123356. Ja vielä muistutuksena: seuran järjestämiin kisoihin ei tarvitse maksaa osallistumismaksua, kun perheenjäsen on toimitsijana kisoissa.
Kuopion Reipas ry on yleisurheilun erikoisseura. Seuramme tavoitteena on nousta vuoteen 2020 mennessä Suomen Urheiluliiton seuraluokittelun kärkeen. Meillä on jäseniä runsaat 800 ja yleisurheilulisenssejä 450. Olemme saaneet määräaikaista päätoimisen valmennuspäällikön palkkaustukea opetus- ja kulttuuriministeriöltä.
Sunnuntaina Joensuussa päättyneissä SM – viesteistä Reippaan mitalisaldo viikonlopun kisoista oli yksi kultainen mitali. Pistesijoja irtosi kuusi; kolme nelossijaa, yksi viides sija sekä yksi seitsemäs ja kahdeksas sija. Joukkueita Reippaalla osallistui 16. 15- vuotiaissa yhdeksän. Valitettavaa taas oli että sattumien ja loukkaantumisten summana yhtään yli 17- vuotiaiden naisten joukkuetta ei saatu jalkeille tänä vuonna.
Kuopion Reipas saavutti historiansa ensimmäisen SM- viestikullan Joesuussa alkaneissa SM- viesteissä lauantaina. Joukkue Sami Hänninen, Vili Holopainen ja Samu Mikkonen juoksivat ylivoimaiseen voittoon M17 3x800m:llä!
Nyt on kaksi yötä aikaa opetella vaihtamaan vaikka unissaan kaverin kanssa kapulaa... taatusti kapula vaihtuu elävässä elämässäkin Joensuussa!
SM-viesteihin Joensuuhun on yhteiskuljetus. Linja-auto lähtee Kuopio-Hallilta lauantaina 6.7. klo 7.00 ja sunnuntaina 7.7. klo 8.30. Ole paikalla ajoissa!!! Jos et lähde kyytiin ilmoita ensisijaisesti tekstiviestillä numeroon 0503593513 Tiina L.
RSS ATOM