Ajankohtaista

Alla olevasta linkistä pääset katsomaan kuvia
9-15 -vuotiaiden maastojuoksumestaruuksista juostaan 3.5.2014 Sonkajärvellä. Sinun tehtäväsi on ilmoittautua mukaan ja juosta. Me maksamme osanottomaksusi ja viemme sinut perille linja-autolla. Ilmoittaudu mukaan www.kilpailukalenteri.fi (9-15-vuotiaiden piirinmestaruusmaastot) Linja-autokuljetus lähtee Väinölänniemeltä lauantai aamuna ja palaa takaisin kisojen jälkeen. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan maanantaina.
Tulokset ovat luettavissa alla olevan linkin kautta:
Ilmoittautuminen kesän ryhmiin on alkannut! Olemme lisänneet yleisurheiluryhmiä kesän ajaksi. Tutustu ryhmiin alta, valitse omasi ja ilmoittaudu mukaan Reippaaseen porukkaan!
Juoksu- ja maratonkoulun käynneille tai muuten ryhmässä juoksemisesta kiinnostuneille on perustettu oma Juoksuklubi. Ryhmä kokoontuu harjoittelemaan yhdessä kerran viikossa. Mukaan voi ilmoittautua vaikka 15 viikoksi kerrallaan
Kuopion Reippaan kuukausi- ja seurakisasarja alkaa ensiviikolla. Ensimmäinen osakilpailu järjestetään Sammakkolammella 24.4.2014 klo 17.30. Osanotonvarmistukset ja jälki-ilmoittautuminen paikan päällä klo 16.45-17.15. Ilmoittautumisaikaa on 21.4.2014 saakka. Ilmoittautumisohjeisiin pääset alla olevasta linkistä.
Maraton- ja juoksukoulu Suuren suosion saavuttanut Kuopion Reipas maraton- ja juoksukoulu alkaa jälleen viikolla 19. Kuopion Reipas ry:n maraton- ja juoksukoulu on Suomen Urheiluliiton virallinen maraton- ja juoksukoulu Kuopiossa. Maraton- ja juoksukoulu on tarkoitettu kaikille juoksukuntoilusta kiinnostuneille henkilöille.
Kuopion Reipas järjestää Aikuisten yleisurheilukoulun yleisurheilusta kiinnostuneille ja niille, jotka haluavat kohottaa kuntoaan yleisurheilun monipuolisten laji- ja fysiikkaharjoitusten parissa. Aikaisempaa lajikokemusta ei tarvita. Joten rohkeasti mukaan! /.
Ilmoittautuminen kesän yleisurheilukouluihin on käynnissä! Reippaan yleisurheilukouluissa on ryhmiä 3-vuotiaista 17-vuotiaisiin saakka. Tutustu ryhmiin, valitse sopiva ryhmä ja ilmoittaudu mukaan! Ole nopea, sillä paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ensimmäistä kauttaan M19-sarjassa juokseva Kuopion Reippaan Samu Mikkonen otti hopeaa kymmenen kilometrin SM-maantiejuoksussa.
RSS ATOM