Ajankohtaista

Kuopion Reipas ry on perustamisestaan lähtien ollut mukana Hot Sport järjestelmässä. Seura käyttää kisamatkoilla Cumulus, Rantasipi ja Holiday Inn hotelleja majoitusasioissa. Jokaisen seuran toiminnassa mukana olevan ja henkilöiden jotka haluavat tukea seuran toimintaa kannattaa tilata Hot Sport kortti. Tutkimme myös muiden palveluntarjoajien vaihtoehtoja.
Sponsoroinnin ja viestinnän tutkimusyritys Sponsor Insight Nordic on vuosittain tutkinut suomalaisten kiinnostusta eri huippu-urheilumuotoihin. Yleisurheilu nousi viime vuoden mittauksessa toiseksi suosituimmaksi huippu-urheilumuodoksi ja vakiinnutti asemansa toiseksi suosituimpana tämän vuoden tutkimuksessa.
Puijon kisat järjestetään maaliskuun 11.-12. päivä Kuopiossa. Mäkihypyn maailmancupin osakilpailun karsintakilpailu maanantaina 11. maaliskuuta käynnistää kilpailupäivät koko perheen ja opiskelijoiden tapahtumana. Kisa-alueelle nouseva 1000 hengen kisateltassa esiintyy Hevisaurus ja mäkialueen toimintapihalla riittää katsottavaa ja touhuttavaa kansainvälisten huippujen upeiden karsintahyppyjen ihastelun ohella. Kannattaa siis lähteä aistimaan ja kokemaan upeaa kisatunnelmaa heti maanantaina!
Uransa alussa mm. Kuopion Reipasta edustanut Hannes Kolehmainen on Savon Sanomien lukijaäänestyksen kaikken aikojen paras urheilija.
Viikkosavossa juttu moninkertaisesta veteraanien Suomen mestarista Taneli Konttisesta
RSS ATOM