Ajankohtaista

Tänä vuonna Kuopion museossa juhlitaan Kuopiossa syntyneen ja kilpailu-uransa aloittaneen mestarijuoksija Hannes Kolehmaisen urheilusaavutuksia. Hannes voitti Tukholmassa sata vuotta sitten kestävyysjuoksussa Suomen yleisurheilun ensimmäiset olympiakisojen kultamitalit sekä pitkällä kilpaurallaan lisäksi paljon muita arvokkaimpia palkintoja. 22.3.2012–24.3.2013 Palkintokokoelma esillä Kuopion museossa
Juhapekka Tuomainen M35 400m ja Jussi Murtasaari M35 painonheitto voittivat kultaa viikonloppuna Tampereella pidetyissä veteraanien SM-halleissa. Onnittelut mestareille.
Kuopion Reippaan veteraaniurheilijoita on ennakkoon ilmoittautunut Tampereella 17.-18.3.2012 järjestettäviin SM-halleihin seitsemän henkinen joukkue.
On enää reilu kuukausi aikaa Maantiejuoksun SM-kilpailuihin. Juoksureitin asfalttipinta alkaa olla sulana ja odottaa juoksijoita paikalle. Maantiejuoksuista on tulossa hyvä näytönpaikka ja kevään kuntotesti monille urheilijoille. Kuntoilijoiden oma Kuopio10 kutsuu myös kuntojuoksijat nauttimaan SM-kilpailun tunnelmasta.
Reippaan nuoret kävivät pienellä joukolla kokeilemassa kilpailukuntoaan Pirkkahallissa. Siellä ei tarvinnut kilpailla yksinään, koska ilmoittautuneita urheilijoita oli 1200 ja lajisuorituksia 3500.
Kuopiolaisessa ja Pohjois-Savon Yleisurheilun seura- ja piiritoiminnassa vahvasti toiminut Mika Noronen on valittu Suomen Olympiakomitean viestintäpäälliköksi 28.7.2012 alkaen.
RSS ATOM