Ajankohtaista

Yhteiskuljetus tapahtuu bussilla ja kyyti kisoihin lähtee klo 15.30 Kuopio -hallilta. Ole ajoissa paikalla! Jos et lähde yhteiskuljetukseen, ilmoitathan mahdollisimman pian Matille (Haatainen) 044-5915617 tai Tiinalle (Lukin) 050-3593513. Muista ottaa mukaan terveellistä matkaevästä (hedelmiä, leipää, juomaa…). EI sipsejä tai energiajuomia. Muista myös seura-asu tai seuran vihreä T-paita sekä tarpeeksi vaihtovaatetta.
Kuopion Reippaan juniorit saalistivat P-Savon sisulisäviesteissä roppakaupalla mitaleita ja pari piirinennätystäkin nähtiin.
Tulossa on vauhdikas yleisurheiluilta. Nuorimmat osanottajat ovat alle viisi ja vanhimmat yli 75-vuotiaita.
Juoksijoita on bussiin lähdössä tällä hetkellä 42, huoltajia mukaan lähtee matkanjohtajat ja viisi muuta huoltajaa. Kisassa päälläsi tulee olla seuran kisa-asu tai seuran vihreä paita. Edustuskisassa on muutenkin syytä pukeutua seura-asuihin, jotka ovat mielellään myös puhtaat. Ota mukaan matkalle terveelliset eväät (banaania, pähkinöitä, leipää) ja juomaa, ei energiajuomia. Kisat alkavat klo 18.00 ja kestävät koko illan. Ota siis mukaan myös vaihtovaatteita ja lämmintä päälle puettavaa, jos ilta viilenee tai on sateinen. Kylmissään ei ole kiva olla. Varkaudessa voi sateen sattuessa olla katsomossa sateensuojassa. Äläkä unohda Reipasta mieltä, rehtiyttä, ystävällisyyttä ja toisten huomioon ottamista. Joukkuehenkeä kohottaaksesi voit laittaa hiuksiisi vihreää tai mustaa nauhaa, lakata kyntesi seuran väreihin tai maalata poskiisi vauhtiviivat! Huomenna matkaan Reippain mielin ja ole ajoissa paikalla Kuopiohallilla! Matkalla kasaamme joukkueet lopullisiin muotoihin ja joukkueenjohtajat varmistavat osanotot juoksujärjestyksineen kisapaikalla.
Kaikki yli kolmekymppiset tuloksia tekemään.
RSS ATOM