Avoimet pm-hallit käyntiin, Reippaalle upeasti 29 mitalia (päivitetty klo 21.56)

3.2.2012

Iiris Moisio teki historiaa T13 sarjan 1000 metrillä. Iiris otti Kuopion Reippaan historian ensimmäisen piirinmestaruuden. Naisten 1500 metrillä Maria Murtorinne jatkoi vahvaa omien ennätysten tehtailua. Miesten 400 metrillä taistelu voitosta käytiin Kuopion Reippaan Jouko Juntusen ja Matti Röppäsen välillä.

Kuopio Reippaan saldo pm - kilpailujen ensimmäisenä päivänä oli upea. Reippaan yli 50
urheilijan joukkue otti 12 kultaa, 9 hopeaa ja 8 pronssia. Mitalistien takana Reippaan urheilijat tekivät tukun hienoja omia ennätyksiä ja lupaavia tuloksia.

Nuoret tytöt aloittivat piirinmestaruuskilpailut 1000 metrin juoksuilla. T9 sarjassa Kuopion Reipaan Saara Ruoppi voitti 1000 metriä ajalla 4.13,48. T11 sarjassa Kiia Paanila otti pronssia ajalla 4.03,77. Historian ensimmäinen piirinmestari Kuopion Reippaan riveissä oli Iiris Moisio T13 sarjan 1000 metrillä ajalla 3.18,69.

P11 sarjan 1000 metrillä pronsille ylsi Kuopion Reippaan Patrik Nuutinen ajalla 3.46,58. P12 sarjan Leevi Laitinen Kuopion Reippaasta nappasi pronssia ajalla 3.52,30.

T14 sarjan 800 metrillä voittoon juoksi Laura Decrette ajalla 2.40,57. P15 sarjassa 800 metrillä voittoon juoksi Mikko Hirvonen ajalla 2.18,85.  P14 sarjassa Aapo Pajala otti hopeaa ajalla 2.40,76 ja Severi Rissanen juoksi pronssille ajalla 2.41,35.

M17 korkeudessa kakkoseksi ponnisti Sami Hänninen tuloksella 145. N17 sarjassa pituuden voitti Kirsi Pekkanen hyvällä tuloksella 512. N19 pituudessa kakkoseksi ponnisti Reippaan Milla Mikkanen tuloksella 5,14.

M55 kuulassa hopealla pukkasi Kuopion Reippaan Reijo Heikkinen tuloksella 7,82. M45 400 metrillä voiton nappasi Kuopion Reippaan Pentti Hiltunen ajalla 1.09,59.

N19 1500 metriä voitti hienolla omalla ennätyksellään 4.54,98 Kuopion Reippaan Venla Mäkäräinen. Venla paranteli entistä halliennätystään 20 sekuntia. Naisten sarjassa voiton 1500 metrillä nappasi Maria Murtorinne ajalla 4.48,61. Maria on avannut hallikauden tukkulla omia ennätyksiä. Kolmanneksi juoksussa pinkoi Reipaan Niina Hänninen ajalla 5.12,15.

N19 sarjan 60 metrillä loppussa voittoon heittäytyi Kuopion Reipaan Aino Mikkola ajalla 8,25. N17 sarjan 60 metrillä Kirsi Pekkanen jatkoi urakointia ja otti hopeaa ajalla 8,27.

P15 sarjassa seipää voiton taivutti Reipaan Joonas Säteri tuloksella 190. P14 sarjan seipäässä pronssia otti Reipaan Joona Välipakka tuloksella 230.

M1500 metrillä Olli Pulkkanen taisteli kakkoseksi ajalla 4.03,91. Miesten 17 sarjan 1500 metriä voitti ikäsarjan huippuajalla 4.14,70 Samu Mikkonen.

M19 sarjan 60 metrillä kolmanneksi spurttasi Reippaan Joonas Kortelainen ajalla 7,54.

Naisten korkeudessa kakkoseksi ponnisti Reippaan Taru Vainikainen tuloksella 160.

Miesten 400 metrillä nähtiin yksi illan kovimmista kilpailuista Kuopion Reipaan miesten välillä. Voittoon puristi Jouko Juntunen ajalla 50,39.Kakkoseksi juoksi pitkää voitossa kiinni ollut Matti Röppänen ajalla 50,55. Juntunen teki debyyttinsä Kuopion Reippaan vihreä -valko-mustissa asuissa

N19 400 metriä voitti Kuopion Reippaan Marianne Pitkänen ajalla 59,22.

Miesten seippäässä pronssia otti Kuopion Reippaan Joonas Mikkanen tuloksella 430.

M19 pituudessa Tuomas Rouvali paranteli omaa ennätystään ja otti hopeaa tuloskella 692.
Kilpailut jatkuvat lauantaina 4.2.2012, klo 10.00.