Reipas otti kahden päivän aikana 80 pm-mitalia (päivitetty 17.00, kisat ovat päättyneet))

4.2.2012

Joonas Säteri ja Aleksi Antikainen (kuva Jouni Säteri)
Kiia Paanila pronssilla (kuva Jouni Säteri)
400 metrin kaksoisvoitto Reippaan Jouko Juntuselle ja Matti Röppäselle (kuva Jouni Säteri)

Kuopion Reippaan Mette Lukin avasi voittamalla T12 sarjan 60 metrillä ajalla 9,14. Mette paransi ennätystään peräti 0,74 sekuntia. Santeri Vehviläinen voitti P14 60 meriä ajalla 8,31 ja korkeuden tuloksella 160. Iiris Sarnola pinkoi voiton T14 sarjan 60 metrillä. Joona Säteri voitti P15 sarjan korkeuden. Joonas Säteri urakoi voiton 60 mertin aitajuoksussa. Hanna Kuosmanen voittoon tasan viiden metrin hypyllä T15 sarjan pituudessa. Sami Hänninen oli nopein 17 sarjan aidoissa. Eetu Kumpulainen voittoon P11 sarjan 60 metrillä ajalla 9,12. Reippaan Jessica Miettinen voitti T14 sarjan pituuden tuloksella 454. Reippaan Murtorinne voittoon naisten 800 metrillä ja Pitkänen N19 sarjan 800 metrillä. Milla Mikkanen taivutti voiton N19 sarja seiväshypyssä. Samu Mikkonen 800 metrin ykkönen M17 sarjassa. Tuomas Rouvali pinkoi voittoon M19 sarjan 200 metrillä. Sara Hänninen nopein N17 sarjan 300 metrillä. Tuomas Rouvali ykkönen miesten kolmiloikassa ja Eveliina Rouvali T15 sarjan kuulassa. Väinö Klemola voitti miesten 3000 metriä. M35 sarjan 60 metrillä voittoon juoksi Kuopion Reippaan Juha-Pekka Tuomainen. M45 sarjan 60 metriä voitti Reippaan Tomi Julkunen.

Kuopion Reippaan Joonas Säteri sarjassa P15 urakoi useissa lajeissa tehden kaikissa lajeissa oman ennätyksensä. Hänet palkittiin kisojen parhaan sisulisäpoikana. Parhaana tyttönä palkittiin Lapinlahden Vedon Aino Varkoi sarjasta T13.

Kuopion Reipaan Joonas Säteri pukkasi kolmanneksi P15 sarjan kuulassa tuloksella 9,32. P15 sarjan 60 metrillä Joonas Säteri jatkoi mitalien saalistamista ja oli toinen ajalla 8,02. Pronssia nappasi Reippaan Aleksi Antikainen ajalla 8,41.

P11 pituudessa pronssille pomppasi Kuopion Reippaan Eetu Kumpulainen tuloksella 390. T15 korkeudessa Anni Kaukola ponnahti hopealla tuloksella 145.

Santeri Vehviläinen Kuopion Reippaasta voitti P14 60 metriä ajalla 8,31. T15 sarjan 60 metrillä hopeaa nappasi Kuopion Reippaan Hanna Kuosmanen ajalla 8,68. P10 sarjassa pituudessa pronssia pomppasi Richard Liemula tuloksella 344.

T14 sarjan 60 metrillä voiton otti Kuopion Reipaan Iiris Sarnola ajalla 8,18. Pronssille kipaisi Reipaan Juulia Julkunen ajalla 8,64. P10 sarjassa Reippaan Richard Liemula kipaisi pronssille ajalla 9,96.

P9 sarjassa kakkoseksi 40 metrillä kipaisi Reippaan Ville Vanhanen ajalla 7,41. P15 korkeudessa Joonas Säteri pomppasi voittoon tuloksella 166. T12 piituudessa toiseksi ponnisti Mette Lukin tuloksella 405. P14 sarjan korkeuden voitti Santeri Vehviläinen tuloksella 160 ja Elias Kokkonen otti pronssia tuloksella 135.

Mette Lukin oli pituudessa kakkonen 405 kantaneella hypyllä. T14 60 metrin aidoissa hopealle aitoi Jessica Miettinen tuloksella 10,29. T15 sarjan aidat voitti Anni Kaukola tuloksella 10,72.

Joonas Säteri jatkoi urakointia ja voitti 60 metrin aidat sarjassa P15 ajalla 9,24. Joona Välipakka aitoi hopeaa sarjassa P14 ajalla 10,36. T15 pituuden voitti Kuopion Reippaan Hanna Kuosmanen tuloksella 500.

Sami Hänninen voitti M17 60 aidat ajalla 10,12.

P11 sarjan 60 metriä voitti huippuajalla Kuopion Reippaan Eetu Kumpulainen ajalla 9,12.

T14 sarjassa Jessica Miettinen voitti tuloksella 454 ja kaksoisvoiton Reippaalle otti Meri Kiiskinen tuloksella 451.

Maria Murtorinne voitti naisten 800 metriä ajalla 2.20,60. Niina Hänninen nappasi pronssia ajalla 2.23,76. N19 sarjassa voiton otti Marianne Pitkänen ajalla 2.19,95 ja toinen oli Venla Mäkäräinen ajalla 2.23,82.

P9 sarjan pituudessa pronssia ponnisti Kuopion Reippaan Ville Vanhanen tuloksella 3 metriä.

N19 sarjan seipään voitti Kuopion Reippaan Milla Mikkanen tuloksella 340.

M17 sarjan 800 metriä voitti Reippaan Samu Mikkonen ajalla 2.07,05. Miesten 800 metrillä kakkoseksi kiilasi Reippaan Olli Pulkkanen ajalla 1.58,91. Pronssille taipui niukasti Matti Röppänen ajalla 1.59,16.

Tuomas Rouvali voitti M19 sarjan 200 metriä ajalla 23,94.

N19 sarjan naisten 200 metrillä kolmoisvoitto Reippaalle

Marianne Pitkänen nappasi voiton ajalla 26,55. Kakkonen oli Emilia Poimaa ajalla 27,56 ja kolmas Aino Mikkola ajalla 27,56.

T15 sarjan kuulan voitti Eveliina Rouvali hyvällä tuloksella 12.52. P15 sarjan pituudessa voittoon hyppäsi Aleksi Antikainen tuloksella 536. Reippaan kaksoisvoiton varmisti Joona Säteri tuloksella 524. P14 pituudessa pisimmälle venytti Santeri Vehviläinen tuloksella 493. Joona Välipakka säesti hienosti pronssille tuloksella 433.  N17 sarjan 300 metriä voitti Sara Hänninen ajalla 45,22. M17 sarjan 300 metrillä kolmanneksi juoksi Sami Hänninen ajalla 41,55.

M kolmiloikan voitti Reippaan Tuomas Ruovali tuloksella 12,87. Miesten 3000 metrillä Väinö Klemola voitti ajalla 8.46,63. Olli Pulkkanen otti viikonlopun kolmannen mitalin ollen kolmas ajalla 8.54,50

Juha-Pekkanen Tuomainen Kuopion Reippaasta voitti M35 sarjan 60 metriä. M45 sarjassa kultaa 60 metrillä otti Tomi Julkunen ajalla 7,89.