Tule mukaan järjestämää seuran kilpailuja ja tapahtumia

23.3.2012

Hyvä Kuopion Reipas ry:n jäsen ja/tai yleisurheilun ystävä, Kuopion Reipas järjestää vuonna 2012 yhteensä 18 kilpailu- ja kuntoilutapahtumaa. Näissä tapahtumissa haluamme tarjota lapsille, nuorille, aikuisille, veteraaneille ja kuntoilijoilla mahdollisuuden kokeilla omia kykyjään ja kuntoaan yleisurheilun ja juoksuliikunnan parissa.

Useat selvitykset osoittavat, että osallistuminen tapahtumien järjestämiseen ja seuratoimintaan koetaan arvokkaaksi kansalaistoiminnaksi. Lasten- ja nuorten osalta on todettu, että liikunnan harrastaminen jatkuu pidempään, kun vanhemmat osallistuvat seuratoimintaan.

Järjestämme Kalevan kisat 2014, jotka tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden osallistua ainutlaatuisen tapahtuman järjestämiseen. Kalevan kisojen vapaaehtoistoimintaan pääsee pääasiassa ne aktiiviset toimijat, jotka ovat mukana toiminnassa vuosina 2012 – 2014.

Pyydämme nyt sinua mukaan tapahtumien järjestämiseen. Toivomme, että voit osallistua osaltasi niiden tapahtumien vapaaehtoistyöhän, jotka aikatauluusi sopivat. Aiempaa kokemusta ei tarvitse, koulutamme ja opastamme tehtäviin. Myös ohjaus- ja valmennustoimintaan haemme jatkuvasti lisää halukkaita. Koulutamme kaikki toimivat ohjaajat ja valmentajat.

Pyydämme, että täytät 2.4.2012 mennessä http://www.kuopionreipas.fi/seura/vapaaehtoiseksi/ sivuilla olevan sähköisen kaavakkeen. J
ärjestämme yhteistyössä Pohjois-Savon Yleisurheilu ry:n kanssa toimitsija- ja tuomarikoulutukset keväällä 2012 seuraavasti: (seura maksaa koulutukset)

- 2 tason tuomarikurssi 25.4. ja 2.5.2012 Kuopiossa, paikka ilmoitetaan myöhemmin.

- touko/kesäkuussa 2012 järjestämme lajijohtajakoulutuksen.  

Lisäksi opastamme ja koulutamme erityistehtäviin osallistuvia erikseen(maalikamera, tulospalvelu, kisakanslia, lähettäjä, kuuluttaja, tekniikka, ensiapu, kioski, liikenteenohjaus yms.). Mitä useampi meistä osallistuu toimintaan, sen paremmin tapahtumat tulevat järjestetyiksi.

Reippain yleisurheilu ja yhteistyöterveisin,

Kuopiossa 23.3.2012
Kuopion Reipas ry/johtokunta