YAG:n yhteiskuljetukseen mahtuu vielä mukaan!!!!

14.5.2012

Kuopion Reipas ry on järjestänyt yhteiskuljetuksen YAG-kisoihin Helsingin seudulle 24.-27.6.2012. Seuraamme myös EM-kisojen koko ensimmäisen päivän!

 Olemme järjestäneet yhteiskuljetuksen YAG-kisoihin.

Matkantarjoaja on valittu tarjousten perusteella. 

Matkan hintaan sisältyy meno-paluu Kuopio-Helsinki-Kuopio. Helsingissä liikumme kisajärjestäjien tarjoamilla kyydeillä. Matkan hinta määräytyy osallistujamäärän mukaan, joka on tällä hetkellä muutamia kymmeniä euroja per sivu.

Yhteiskuljetukseen ilmoittautuneita on tällä hetkellä noin 20 hlöä. Käytössämme on noin 50 hlön bussi, joten mukaan mahtuu vielä. 

Matkasuunnitelma:

Lähtö on sunnuntaina 24.6.2012 Kuopio-Hallilta. Olemme Helsingissä ajoissa, jotta ehdimme majoittua ennen Linnanmäellä klo 19 alkavia avajaisia. Keskiviikkona 27.6. bussi noutaa meidät ja tavarat majapaikastamme ja vie meidät Olympiastadionille katsomaan EM-kisojen ensimmäistä päivää! Kisapäivän päätyttyä bussi ottaa meidät kyytiin stadionilta n. klo 20.30.

 

Ehdimme siis kannustaa suomalaiset urheilijat huimiin suorituksiin! Illalla näämme mm. Jukka Keskisalon 3000m estekisassa ja keihäsmiehet karsimassa paikkoja finaaliin! Tulessa ovat myös 100m välierien juoksijat!

 

Tarkempia tietoja ja matkanhintaa voi tiedustella:

Matti Haatainen, 044-5915617

matti.haatainen@gmail.com