Kuopion Reipas on valinnut edustusjoukkueen Vattenfall-seuracupin 1. osakilpailuun

1.6.2012

Kirsi Pekkanen (vas) ja Maisa Halonen (oik) toimivat seuracupjoukken kapteeneina ja kannustavat esimerkillään Reippaan joukkuetta
Kirsi Pekkanen (vas) ja Maisa Halonen (oik) toimivat seuracupjoukken kapteeneina ja kannustavat esimerkillään Reippaan joukkuetta

Vattenfall-seuracupissa Reippaan urheilijoilla on tavoitteena 1. osakilpailussa Kuopiossa 11.6.2012 ja 2. osakilpailussa Iisalmessa 23.7.2012 varmistaa paikka valtakunnan finaaliin. Tera-sarjan (yli 25 000 asukaan kuntien seurat) finaalissa kilpailee 15 parasta piirikisojen seuraa lauantaina 1.9.2012 Seinäjoella.

Kuopiosta ei ole Vattenfall-seuracupin vuonna 1998 alkaneen historian aikana kertaakaan päästy finaaliin. Nyt Kuopion Reippaalla on mahdollisuus tehdä historiaa.

- Tärkeintä on saada kumpaankin piirikisaan täysijoukkue, jossa urheilijat urheilevat yhteisen päämäärän eteen. Kaikki eivät voi urheilla omassa ykköslajissaan, mutta jokainen piste on tärkeä. Erinomaista esimerkkiä näyttävät N17 sarjan urheilijat Kirsi Pekkanen, joka juoksee 800 metriä ja Maisa Halonen, joka hyppää seivästä. Ei ole nuorten naisten ykköslajeista kysymys, mutta pisteet mielessä Kirsi ja Maisa lähtevät taistelemaan, toteaa seuran puheenjohtaja Marko Ahtiainen. 

Maisa ja Kirsi on valittu joukkueen kapteeneiksi.

Reippaan valmentajat ja johtokunta toivovat kaikilta tsempaamista finaalitavoitteen eteen. Finaalissa Reipas lähtee taistelemaan muiden suurseurojen kanssa menestyksestä, kunhan ensin hoidetaan piirikisoissa pisteet kotiin.

Vattenfall-seuracupin sivuille  

Piirikisoissa pisteitä saa tulosten mukaan. Jokaisen pisteen eteen kannattaa taistella, vaikka olisi sijoittunut piirikisan lajissa miten tahansa.

M17:
800m
Samu Mikkonen, Lauri Mielonen
seiväs Sami Hänninen
keihäs Santeri Vehviläinen

N17:
800m
Kirsi Pekkanen
seiväs Maisa Halonen
keihäs Linda Kaukonen

P15:
300m
Mikko Hirvonen
100m aj Joonas Säteri
3-loikka Joona Välipakka
moukari Elias Kokkonen
1000m kävely Aapo Pajala

T15:

300m Laura Decrette, Essi Väänänen
80m aj, Anni Kaukola
3-loikka Jessica Miettinen
moukari Eveliina Rouvali
1000m kävely Milla Pitkänen

 
4 x 800m Vihreä-joukkue: Mikko, Aapo,Essi, Anni
Valkoinen-joukkue: Joona, Jessica, Santeri ,Isla

P13:
200m Kimmo Paanila
60m aj Juuso Välipakka
pituus Matias Piipponen, Kalle Onatsu
kuula Akseli Loikkanen, Leevi Laitinen
1000m kävely, Leevi Laitinen

T13:
200m Mette Lukin, Eveliina Kumpulainen
60m aj Eveliina Kumpulainen, Mette Lukin, Ilona Ikäheimo, Iiris Moisio
pituus Ilona Ikäheimo,Emilla Hannukainen
kuula Riikka Mielonen,
1000m kävely Iiris Moisio
 
 
4 x 600m:
Vihreä-joukkue:Iiris Moisio, Mette Lukin, Akseli Loikkanen, Juuso Välipakka
Valkoinen-joukkue: Laura Holopainen, Ilona Ikäheimo, Riikka Mielonen, Eveliina Kumpulainen
 
P11:
150m Eetu Kumpulainen, Richard Liemula,
60m aj Richard Liemula, Eetu Kumpulainen,
korkeus Joonas Nupponen
kuula Juuso Vanhanen,
1000m kävely Eemil Kokkonen

T11:
150m Inkeri Ruoppi,
60m aj Kiia Paanila,
korkeus Minttu Turunen
kuula Viivi Lukin,
1000m kävely Saara Ruoppi,

4 x 600m: Vihreä-joukkue Eetu Kumpulainen, Saara Ruoppi, Richard Liemula, Inkeri Ruoppi

Joukkueenjohtajina ja valmentajina toimivat Matti Haatainen ja Tiina Lukin. He vastaavat kaikkiin joukkuetta koskeviin kysymyksiin. sekä tekevät joukkueeseen liittyvät päätökset.  
Mahdolliset peruutukset tai kyselyt viestinä suoraan Matille matti.haatainen@gmail.com ja Tiinalle tiina.lukin@kuh.fi tiistaihin 5.6.2012 mennessä. Tiina ja Matti ovat paikalla 5.6.2012 Vänärillä Savon Sanomat kuukausikisoissa, johon mennessä kysymykset ja mahdolliset esteet tulee ilmoittaa. Mikäli et ole joukkueessa voit silti ilmoittaa halukkuutesi kilpailla. Ilmoita siitäkin Matilla tai Tiinalle 5.6.2012 mennessä.  
 
- Vielä on hyvin aikaa harjoitella itselle vieraita lajeja ja valmentajien johdolla itselle vieraita lajeja kannattaa harjoitella, jotta Vihreä Myrsky on iskukykyinen tiistaina 11.6.2012, toteavat johtokunnan valitsemat Vattenfall-seuracupjoukkueen johtajat/valmentajat Matti ja Tiina.  

Seura toivoo mahdollisimman monen tulevan kannustamaan joukkuetta.

Arvokisaurheilija Minna Nikkanen kannustaa Reippaan urheilijoita mukaan kisaamaan finaalipaikasta.

- Seuracup ja yleensäkin joukkuekilpailut yleisurheilussa ovat urheilijalle juhlapäiviä – vaihtelua ja virkistystä moniin muihin kilpailuihin. Yhdessä yhteisen tavoitteen eteen. Siinä sen salaisuus. Suosittelen osallistumaan!, toteaa Olympia ja EM-kisoihin tähtäävä seiväshyppääjä Minna Nikkanen.