Samu voittoon ja Maisa kolmanneksi Valkeakosken Nuorten Eliittikisoissa.

6.6.2012

Samu voittoon ja Maisa kolmanneksi Nuorten Eliittikisoissa Valkeakoskella

Samu Mikkonen voitti Nuorten Eliittikisoissa Valkeakoskella  M17 sarjan 3000m. ylivoimaisesti soolojuoksun jälkeen. Aika  9,20,39 oli hivenen pettymys. Samulle. Hänen ennätyshän on  viikko sitten Jyväskylässä juoksema  9,12,86..
-    Juoksu meni hyvästä harjoituksesta mutta jatkossa on haettava kovempitasoisia kilpailuja, Samu totesi pallilta tullessaan.
Samu kilpailee seuraavaksi maanantaina Vattenfaleissa 800m:llä Kuopiossa ja sitten ovatkin vuorossa Jämsän kestävyysjuoksukarnevaalit Jämsässä 14.-17.6, jossa matkoina ovat 800m ja 1500m...

Myös Maisa Halonen teki hienoa jälkeä hiekkahaudalla ja loikki  kolmnneksi N17 sarjan kolmiloikassa ennätystään sivuavalla tuloksella 11,73...
-    Olen tyytyväinen sijoitukseen mutta se kahdentoista metrin raja jäi ylittämättä. Se on seuraavan kisan asia sitten, Maisa kommentoi hiukan kaksijakoisissa tunnelmissa kisan jälkeen..
Kolmiloikka käytiin koleassa ja tuulisessa säässä. Ja valitettavasti viimeisenä lajina tyhjille katsomoille. Toivottavasti Kuopion Hanneksissa kisa käytäisiin parempaan katseluaikaan. Maisan seuraavat kisat ovat Vattenfalit  (seiväs) Kuopiossa ja Jämsän  Pituus- ja loikkakarnevaalit, joilla urheilijat venyvät useimmiten ennätyksiinsä karnevaalien huikean tunnelman siivittämänä.  .