Reipas kärjessä Vattanfall-seuracupissa 1. osakilpailun jälkeen

11.6.2012

Pohjois-Savon Yleisurheilun Vattenfall-seuracupin 1. osakilpailun voittaja Kuopion Väinölänniemellä maanantai-iltana oli Kuopion Reipas.Varpaisjärven Vire jatkoi vahvoja perinteitä seuracupissa ja oli toinen.

Valtakunnallisen tilanteen päivitys tapahtuu Suomen Urheiluliiton toimesta heinäkuun 6. päivänä. Tällöin kaikkien piirikisojen tulokset ja pisteet ovat selvillä. Valtakunnan finaalit pidetään 1.9.2012.

Reipas kilpailee ns. suurten yli 25 000 asukkaan kuntien sarjassa. Seuraava Vattenfall-seuracupin Pohjois-Savon piirikilpailu pidetään heinäkuun lopulla Iisalmessa.

Reippaan joukkueen voiton taustalla oli urheilijoiden sitoutuminen kilpailemaan osin itselle vieraissa lajeissa. Joukkueen kokoamisesta vastasivat Tiina Lukin ja Matti Haatainen.

Toisessa osakilpailussa joukkueelta vaaditaan erinomaista venymistä edelleen, jotta mahdollisuudet finaaliin ovat olemassa. 1. osakilpailu onnistui hyvin, mutta herpaantumiseen ei joukkueella ole mahdollisuutta, niin tasaista kilpailu finaalipaikoista on.

Reippaan kilpailutiimi ja johtokunta toivovat lisää vapaaehtoisia kisajärjestelyihin. Järjestelyt onnistuivat erinomaisesti, mutta jatkossa vastuunjakajia kisajärjestelyihin tarvitaan edelleen lisää. Voit ilmoittaa mahdollisuudestasi osallistua kisajärjestelyihin seuran toimistolle toimisto@kuopionreipas.fi