14/15 SM-kisat jatkuivat aurinkoisissa ja mitalisäässä Vaasassa. Sunnuntai oli joukkue mitalien päivä

19.8.2012

Sunnuntai

Sunnuntai kisailun Reippaan väreissä aloitti Eveliina Rouvali T15 kiekossa. Kuulamestari ei saanut itsestään parasta irti ja tuloksella 32,58 oli 12:sta.

Jessica Miettinen T14 kolmiloikassa jäi niukasti mitaleilta. Vaivainen sentti erotti hänet pronssista. Tulos oli 11,43, jonka Jessica hyppäsi viimeisellään.

P15 pituudessa seuraa edusti Aleksi Antikainen, Ville Hyttinen ja Joonas Säteri. Aleksi paransi ennätystään 10 m (5,75) jolla irtosi seitsemäs sija. Ville ja Joonas hyppäsivät mollivoittoisesti samaan tuloksen 5,45. Aleksi ja Ville saavuttivat joukkue pronssin.

T14 korkeudessa Jessica hyppäsi pistesijalle ollen seitsemäs. Tulos 151 jäi hiukan alle hänen omanennätyksensä

P14 pituudessa Santeri Vehviläinen jäi niukasti finaalista. Ainoastaan kolme senttiä erotti Santerin kolmelta viimeiseltä kierrokselta. Joona Välipakka ei aivan saavuttanut ennätystään, tulos riitti Santerin aisaparina voittamaan joukkue pronssin.

Juho Miettinen hankki itselleen viidennen sijan P15 kiekossa ja Arttu Kekäläisen kassa toivat tuliaisena hopeaa.

Hirvosen Mikko P15 2000m:llä joutui kovaan kyytiin parantaen ennätystään puolisen sekuntia. Aika riitti sijaan 22.

Elias Kokkonen P14 kiekossa linkosi lipun lähelle omaan ennätykseen ja se riitti sijaan 19.

Yhteenveto:

Henkilökohtaiset saavutukset: kulta, hopea ja seitsemän pistesijaa

Joukkue mitalit: kaksi hopeaa ja kaksi pronssia

Ei huono näin nuorelta seuralta ;-)

Lauantai

Aamu alkoi Reippaan osalta hyvin. Santeri Vehviläinen paransi omaa ennätystään korkeudessa 13 cm. Loppu tulos oli 178. Vaikeuksia oli useammassakin korkeudessa, mutta Santeri hoiti homman kotiin ja pokkasi itselleen hopean. Elias Kokkosen avustuksella (145) pojat ottivat joukkue pronssin.

Seuraavana estradilla oli P15 kolmiloikassa Ville Hyttinen. Ville piti jännitystä yllä ja astui kaksi ensimmäistä hyppyään yli. Kolmannellaan hän hyppäsi tasan 12 m, jolla hän varmisti paikan kahdeksan parhaan joukkoon. Viimeisellään Ville hyppäsi 12,25, jolla heltisi viides sija

T14 100 m:n pyrähdyksessä Iiris Sarnola ei päässyt aivan parhaaseensa ja ei tuloksellaan 13,12 päässyt finaalistien joukkoon.

Varsinaisen pommin räjäytti T15 kuulassa Eveliina Rouvali. Toisella työnnöllään 13,31 Eveliina peittosi vastustajansa ja pokkasi kultaisen mitalin. Onnea Eveliina. Kysymykseen: Miltä nyt tuntuu? Vastauksena sain: ÖÖÖÖÖÖÖ ja kivan kikatuksen.

P14 kolmiloikassa Joona Välipakka paransi PB:tä kolmella sentillä 10,92:een ja oli sillä 13:ta. Askelmerkin kanssa oli suuria ongelmia. Hypyt läksivät jopa 70 cm lankun takaa.

P15 keihäässä Arttu Kekäläinen ei päässyt aivan omaan tasoonsa tuloksella 44,92. Tällä saavutettiin 18:sta sija.

Mikko Hirvonen P15 800 metrillä lähti päättäväisesti voittamaan omaa alkueräänsä, jossa lähes onnistui. Ainoastaan 0,01 sekuntia erotti erävoitosta. Melkein kolmen sekunnin parannus PB:ssä riitti 21:een sijaan kovassa seurassa.