Kuopion Reipas kahmi mitaleja yleisurheilun nuorten SM - kilpailuista

20.8.2012

Samu Mikkonen 800 metrin mestari ja 3000 mertin kakkonen.

Samu Mikkonen ja Eveliina Rouvali Suomen mestareiksi

Vaasassa 14/15 - ja Espoossa 16/17 sarjojen pidetyt yleisurheilun nuorten Suomen mestaruuskilpailut onnistuivat Kuopion Reippaan urheilijoilta erinomaisesti.

Reippaan Samu Mikkonen voitti 800 metriä M16 sarjassa erinomaisella ajalla 1.59,98. Seurakaveri Sami Hänninen lohkaisi viikonloppuna ennätyksestään 4 sekuntia ja otti pronssia ajalla 2.01,06. Mikkonen oli 3000 metrillä toinen ajalla 9.04,82.

T15 sarjan kuulantyönnössä Kuopion Reippaan Eveliina Rouvali pukkasi mestariksi tuloksella 13,31. Santeri Vehviläinen pomppasi P14 sarjan SM-hopealle tuloksella 178. Reippaan nuorukainen paransi ennätystään peräti 13 cm. Elias Kokkonen ja Santeri Vehviläinen toivat P14 sarjan joukkuekorkeudesta Reippaalle pronssimitalin.

P15 sarjan pituuden joukkuekilpailussa Aleksi Antikainen ja Ville Hyttinen ottivat P15 sarjan pituuden joukkuekilpailussa pronssia. Hyttinen otti tuloksella 12,25 saman sarjan kolmiloikassa viidennen sijan. P15 sarjan kiekonheitossa Juho Miettinen ja Arttu Kekäläinen ottivat joukkue hopeaa. Miettinen otti henkilökohtaisessa kilpailussa viidennen tilan tuloksella 48,87. P14 sarjan pituuden joukkuekilpailussa Santeri Vehviläinen ja Joona Välipakka saalistivat Kuopion Reippaalle pronssi.

Jessica Miettinen taipui T14 sarjan kolmiloikassa neljänneksi uudella piiriennätystuloksella 11,43. Pronssin Miettinen hävisi yhdellä sentillä. N16 sarjan kolmiloikassa Maisa Halonen oli neljäs tuloksella 11,41.