Samu ja Sami olivat räjäyttää tuplajättipotin. Samulle kultaa ja Samille pronssia!

19.8.2012

Sunnuntain kovin paukku reippaalaisittain  tuli 16- vuotiaitten 800m:n loppuklpailussa Leppävaarassa. Samu Mikkonen juoksi voittajaksi ennätyksellään 1,59,98. Sami Hänninen jatkoi mahtavia venymisiään ja kiri kolmanneksi niinikään ennätyksellään 2,01,06

Samu siirtyi kärkeen kun oli juostu 200m ja kiihdytti myös vauhtia. Ensimmäinen kierros meni n.61 sekunttiin hitaan alun vuoksi. Toisella kierroksella Samu lisäsi vauhtia yhä ja voitto tuli melko selvästi. Sami juoksi taktisesti viisaasti ja pysytteli viidennellä paikalla aina takakaarteeseen saakka josta kiihdytti loppusuoralle tultaessa  kolmantena. Jonka sijoituksen piti maaliin saakka vaikka kangistuikin lopussa.

Muiden reippaalaisten osalta kisat menivät kaksijakoisesti. Maisa Halonen loikki neljänneksi tuloksella 11,41. Hanna Hynysen tulos 10,72 ja Sara Hännisen 10,42. Niillä lukemillla ei ollut kuitenkaan asiaa kolmelle viimeiselle kierrokselle. Sara juoksi myös 100m alkuerissä ajan 13,57 ja Henna Venäläinen 13,59. Linda Kaukosen keihäs kaarsi 30,69 ja sijoitus kahdestoista.