"Pikkuusen häjymmät kisat" Seuracup Seinäjoella taisteltu!

1.9.2012

 Kuopion Reipas aloitti taistelun Vattenfall seuracupin finaalissa reippaasti. Neljän lajin jälkeen Reipas oli vielä kymppisakissa ja taisteli niillä sijoilla aivan loppumetreille saakka. Lopullinen sijaluku oli 15. Sijaluku oli sama, kuin kilpailunumero. Kilpailunumerot määräytyivät finaaliin pääsyn mukaan. Finaalin 16. joukkue oli  Itä-Suomen kolmanneksi paras, Imatran Urheilijat. Itä-Suomesta meitä parempi oli vain LUM. 

 

Osa urheilijoista venyi ennätyksiinsä alkuun koleassa ja sateisessa säässä. Päivän mittaan keli parani. Moni urheilija taisteli hienosti ikäistään vanhempien seurassa ja ensi kertaa isoissa kisoissa. Vaikka kaikki eivät ennätyksiään rikkoneet eikä tulokset kaikkia urheilijoita tyydyttäneet oli kuitenkin hienoa nähdä upeita ja reippaita urheilusuorituksia vihreissä lettinauhoissa ja värikkäissä poskimaalauksissa! Ja jokainen suoritus ja piste oli taistelussa tärkeä! 

 

Nyt on talvi aikaa harjoitella monipuolisesti ja reippaassa seurassa ;) Ensi kesänä on jälleen tavoitteena Vattenfall finaali ja siihen tarvitaan reippaita suorituksia kaikissa lajeissa! Rohkeasti ja ennakkoluulottmasti kisailemaan!