Kuopion Reippaan johtokunnan päätöksiä

9.1.2013


Kuopion Reippaan johtokunta kokoontui kauden 2012 - 2013 toiseen kokoukseen 9.1.2013.

Johtokunnan kokouksen suurimpana asiakokonaisuutena käsiteltiin Pentti Hiltusen valmistelemaa seuran viestinnän kehittämistä. Ensimmäisenä asiana kehittämisessä aloitetaan jäsentiedotteen julkaiseminen. Ensimmäinen tiedote julkaistaan tammikuussa 2013 (materiaali 17.1.2013 mennessä toimisto@kuopionreipas.fi). Viestinnän kehittäminen jatkuu kevään aikana ja tavoitteena on luoda selkeä jäsenistöä ja muita kohderyhmiä palveleva viestintäsuunnitelma ja periaatteet.

Johtokunnan kokouksessa käsiteltiin, päätetiin ja linjattiin mm. seuraavia asioita:

Hallin käytön suunnittelu tapahtuu toimistolla Jonna Kettusen johdolla. Johtokunta antoi Jonnalle valtuudet päättää seuran vuoroilla arkisin klo 17 - 19 eri tilojen käyttö. Lisäksi johtokunta lähestyy Kuopion kaupunkia yleisurheilutilojen pelisääntöihin liittyen. Mikäli seuran valmentajille on esim. kisojen läheisyyden tai muun suhteen tarpeita varata tiloja, pitää sen tapahtua riittävän ajoissa. Ehdoton takaraja on yksi viikko (1 vko).

Seura pitää omien kilpailujen määrän syyskokouksen päätösten mukaan kohtuullisella tasolla. Käytännössä kisoja pidetään 10 - 15, jotta vapaaehtoisten ajankäyttö ei nouse liian suureksi. Kun kauden 2013 kisapäivät ovat tiedossa, tekee kilpailutiimi ns. työvuorolistan, joka koskee kaikkia yli 9 vuotiaiden vanhempia, Tämäkin perustuu syyskokouksen päätöksiin. Kesän omien kilpailujen rakentaminen jatkuu nuoriso-, valmennus-, ja kilpailutiimin yhteistyöllä.   

Urheilijoilla on mahdollisuus omatoimiseen sponsorihankintaan. Asiasta pitää edelleen sopia seuran puheenjohtaja Marko Ahtiaisen kanssa, mikäli näkyvyyspaikkoja halutaan esim. seuran viralliseen asuun.  Tampereen nuorten SM - halleissa joukkueenjohtajana on Jaakko Vainikainen ja 1 - 2 muuta henkilöä. Halukkaiden tulee olla ensitilassa yhteydessä valmennustiimin pj Jouni Noroseen. Majoitusvaraukset nuorten SM - halleihin ja aikuisten SM - halleihin on tehty. Tarpeet majoituksiin tulee ilmoittaa Jouni Noroselle. 

Veteraanitiimin osalta Kusvun seuratoiminnan lopettaminen ja liittyminen Reippaaseen on työn alla Jukka Kaukolan johdolla. Itsenäisyysmaratonin osalta veteraanitiimi on koonnut palautteen osallistujilta.   

Kuntoliikunnan osalta ryhmiin mahtuu vielä lisää osallistujia. Ilmoittautumisen voi tehdä seuran sivujen kautta. Yhteyshenkilönä toimii Anne-Marika Partanen. Anne-Marikalta voi myös tilata tasotestejä ja muita kuntoliikuntapalveluita.

Kalevan kisojen osalta kilpailutoiminnan osalta on menossa johtavien toimitsijoiden kartoitus. Seuran jäsenet voivat olla jo nyt yhteydessä kilpailutiimin pj Ilkka Juutiseen ja esittää halukkuuden keskeisiin tehtäviin. Myöhemmin keväällä aukeaa yleinen toimitisijarekrytointi. Markkinoinnin osalta käytiin läpi ajankohtaiskatsaus. 

Kioskitiimi suunnittelee Puijon Hiihtoseuran kanssa yhteisen kioskiteltan ostamista. Asiaa valmistelee seuran sihteeri Elina Mykkänen.

Seuran yhteistyökumppaneina ovat jatkossa myös Ite Lasaretti ja Kuopion OMT-keskus. OMT-keskuksessa kannattaa ajanvarauksen yhteydessä ilmoittaa olevansa seuran jäsen. Forte Sportissa seuran jäsenet saavat alennusta yleisurheilutuotteista jäsenkortilla. Puijon kisoihin seuran jäsenkortilla saa liput alennuksella Pelimiehestä.

Seuraava johtokunnan kokous pidetään 20.3.2013. Johtokunta korostaa, että pääosa toiminnasta tapahtuu tiimien alaisuudessa, joten jäsenistö voi olla yhteydessä esitysten ja toiveiden suhteen tiimien puheenjohtajiin. Kevätkokous pidetään 13.2.2013. 

Johtokunta käsitteli seuran toimintakertomusta kaudelta 2011 - 2012 sekä tilinpäätöstä. Johtokunta hyväksyi tilinpäätöksen kevätkokoukselle esitettäväksi. Toimintakertomus julkaistaan ennen kevätkokousta seuran www - sivuilla. Ensimmäisen toimintakauden liikevaihto oli 173 000 euroa. Talous toteutui suunnitellusti. Johtokunta totesi talouden olevan tiukka, mutta tasapainoinen. Seuralla ei ole velkaa.

Seuraavissa kokouksissa johtokunta suunnittelee edelleen talouden vahvistamista. Tavoite on vahvistaa likviditeettiä, jolla turvataan seuran toiminta. Seuran toimintamaksuihin eikä jäsenmaksuihin ole mahdollisuutta tehdä korotuksia, joten talouden vahvistaminen vaatii uusia varainhankinta toimenpiteitä.  

Seuran koko jäsenistön talvirieha pidetään 21.3.2013, lisätietoja myöhemmin.
Seuran jäsenistön kuntoliikuntapäivä pidetään 13.4.2013 liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressillä klo 12- 15, lisätietoja myöhemmin.

Seuran asujen seuraava tilaus toteutetaan lähiviikkona. Sovituksista ja tilauksista tiedotetaan lähiaikoina.
 

Johtokunta 9.1.2013