Kuopion Reipas mukana Hot Sport järjestelmässä

12.3.2013

Kuopion Reipas ry on perustamisestaan lähtien ollut mukana Hot Sport järjestelmässä. Seura käyttää kisamatkoilla Cumulus, Rantasipi ja Holiday Inn hotelleja majoitusasioissa. Jokaisen seuran toiminnassa mukana olevan ja henkilöiden jotka haluavat tukea seuran toimintaa kannattaa tilata Hot Sport kortti. Tutkimme myös muiden palveluntarjoajien vaihtoehtoja.

Jos haluat tosissasi tukea omaa seuraasi, teet sen parhaiten omalla HotSport -kortilla. Täytä liittymiskortti ja postita se heti. Saat pian oman HotSport -korttisi ja alat kerätä itsellesi YkkösBonusta sekä seurallesi HotSportBonusta.


Seurallasi tulee olla nimetty yhdyshenkilö. Hänelle toimitetaan säännöllisesti tieto seuratilinne tilanteesta ja hänelle lähetetään myös seurasi HotSportBonussetelit. Yhdyshenkilöt saavat koko seuraa koskevaa ajankohtaista infoa ja viimeisimmät tarjoukset. Yhdyshenkilöt muodostavat HotSportClubin. Haluatko sinä ryhtyä seurasi yhdyshenkilöksi vai onko hänet jo valittu? Asia selviää varmasti seurasi toimistosta. Seuran yhteyshenkilö on Jonna Kettunen. Lisätietoja myös puheenjohtaja Marko Ahtiaiselta.

Täytä kortti ja palauta suoraan palvelun tajoajalle.

Kortin saatuasi käytä sitä aina maksaessasi palveluista, ohjeet alla. 

Lisätietoja tästä

Valmis korttipohja tästä

 

HotSport -kortin säännöt

Järjestelmän pohjana on Ykkösbonus-kanta-asiakasjärjestelmä. Kortin haltija saa itselleen kaikki Kanta-asiakasjärjestelmän edut ja siten myös Ykkösbonuksen. 
Bonuksen kertymäkausi on 12 kk. Yksityiskohtaiset säännöt löydät Ykkösbonuksen kanta-asiakasjärjestelmän esitteessä ja internetissä www.ykkosbonus.com . 
Järjestelmä on voimassa Suomessa.

HotSport Clubiin liittyvän seuran tulee liittää seuratiliinsä vähintään yhden kortin / tilin avaus. Näin bonuksia alkaa kertyä nopeammin ja seuran on helpompi jatkaa kortin levittämistä jäsenistönsä parissa.

Ykkösbonuksen lisäksi kortilla saa HotSport -bonusta kaikista Suomen Cumulus- ja Rantasipi -hotellien sekä Restelin operoimien Holiday Inn -hotellien majoitus- ja ravintolaostoista. HotSport -bonusta kertyy myös Golden Rax Pizzabuffet ja HelmiSimpukka -ravintoloiden ostoista. HotSport -ostot kirjautuvat asiakkaan seuran tai järjestön tilille. Tälle HotSport-tilille kirjautuvat kaikkien saman seuran jäsenten tekemät HotSport -ostot. Hotelleissa ja hotellien ravintoloissa tehdyistä ostoista asiakas saa Ykkösbonuksen itselleen ja HotSport-bonuksen seuralleen.

Bonusten kertymisen edellytys on HotSport -kortin esittäminen maksun yhteydessä. Bonukset kertyvät kun lasku maksetaan käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Bonukset kertyvät myös kokous- ja ryhmätoiminnoista ja ne merkitään tilaisuuden maksajan kortilla. Yli 10.000 euron kertaostoista kirjataan asiakkaan Ykkösbonustilille 8 % myyntihinnasta, seuratilille osto kirjataan täysmääräisenä. Bonuksia ei makseta jälleenmyynnistä. Jos asiakkaalla on sekä HotSport-kortti että Hotel Bonus Club kortti ovat ne bonusten osalta toisensa poissulkevia. HotSport-edut vahvistetaan kalenterivuosittain.

Kun HotSport-tilin kertymä ylittää 1680 euroa, saa seura ostoista 5 % HotSport -bonusta. Samalla alkaa uuden bonuksen kertymäkausi. HotSportBonus-kertymä jatkuu siihen saakka kunnes 1680 euron ostoraja ylittyy, kuitenkin max 12 kk liittymisestä tai kertymäkauden alkamisesta.

HotSport-bonus maksetaan HotSport-bonusseteleinä. Setelit lähetetään seuran yhteyshenkilölle kolme kertaa vuodessa: tammi-, touko- ja syyskuussa. HotSportBonusseteli toimii maksuvälineenä kaikissa hotelleissamme sekä hotellien ravintoloissa. Setelit ovat voimassa 6 kk luovutuspäivästä. HotSportBonusseteliä ei vaihdeta rahaksi, siitä ei anneta vaihtorahaa eikä sillä maksava asiakas saa esim. Hotel Bonus Clubin etuja. HotSportBonussetelillä tehdyt ostot kerryttävät maksajan/seuran bonustilejä. HotSportBonusseteli on mainittava jo tilausta tehdessä.

Kanta-asiakkaan henkilökohtainen Ykkösbonus-tiedote lähetetään jokaiselle tilinhaltijalle. Seuran HotSport-tilin tiedote lähetetään kolme kertaa vuodessa (tammi-, touko- ja syyskuussa) seuran määrittämälle yhteyshenkilölle, jolle lähetetään myös HotSportBonussetelit. Oikeudet sääntöjen muutoksiin pidätetään. Tietoja voidaan käyttää KantaAsiakaspalvelun piiriin kuuluvien yritysten suoramarkkinoinnissa.

HotSport -kortti on ilmainen, konkreettisia etuja urheiluseuroille tarjoava hotelli- ja ravintolapalveluiden etukortti. Korttiin liittyy myös henkilökohtainen bonus yli 2000 ostopaikasta.
TUPLAETU! Ykkösbonus Sinulle ja HotSportBonus seurallesi.

HotSport -kortti sopii niin aktiivisille urheilijoille kuin seuran kannatusjoukoillekin. HotSport -kortilla saat itsellesi maan parhaat ja monipuolisimmat kanta-asiakas edut. Lisäksi jokainen hotelli- ja ravintolakäynti Cumuluksessa, Rantasipissä tai Holiday Inn -hotellissa tuo HotSportBonusta seurasi kassaan. Bonusta kertyy myös kaikista Golden Rax Pizzabuffet -ravintoloista. Mitä enemmän Teillä on kortinhaltijoita ja mitä enemmän korttia käytät, sitä enemmän hyödyt - sekä Sinä että Seurasi.

HotSport -kortin tuomia etuja eivät muut hotellit ja ravintolat pysty tarjoamaan!