5.5 Pohjois- ja Etelä Savon aluemestaruus- ja P-S sisulisämaastot. Siilinjärvi

5.5.2013

Kuopion Reippaan aikuis- ja juniorijuoksijat kirmaisivat Pohjois-Savon Sisulisämaastoista ja P-S ja Etelä-Savon aluemestaruusmaastoista yhteensä yhdeksän henkilökohtaista ja kaksi joukkuemitalia.

Korkeimmalle mitalipallille juoksivat, lauantaina jo Karttulan Asics- juoksun reittiennätyksen juossut Samu Mikkonen M17. Ville Vanhanen P9 sekä Iiris Moisio T14 sarjassa. Joukkuekultaa ottivat M17 sarjan pojat Mikkonen, Vili Holopainen ja Mikko Hirvonen. Samalla pojat ottivat kolmoisvoiton sarjassa.

Hopeisen mitalin kaulaansa juoksivat miesten reilulla kuudella kilometrillä Väinö Klemola, Vili Holopainen M17 sekä Anne – Marika Partanen naisten neljällä kilometrillä.

Pronssimitalin kaulaansa pujottivat Mikko Hirvonen M17, Jasper Nupponen P9 sekä Mette Lukin T13 sarjassa. 12- vuotiaissa tytöissä kolmikko Inkeri Ruoppi, Venla Ronkainen ja Anna Hirvonen juoksivat joukkuekultaa.

Juoksijoitten kisakausi jatkuu viikon päästä Vantaan SM- maastoilla. Menestystäkin voi odotella varsinkin M17- sarjassa, jossa  Reippaan poikia asettuu starttiviivalle  kaksi joukkueellista ; kova kuusikko Samu Mikkonen, Vili Holopainen, Sami Hänninen,  Mikko Hirvonen, Lauri Mielonen ja Santeri Hänninen.