Nuorten eliitit, Jyväskylä; yksi voitto ja kakkospallipaikka sekä kaksi kolmospallipaikkaa

8.6.2013

Taneli Juutinen vastasi Reippaalaisten parhaasta tuloksesta ja sijoituksesta Nuorten eliiteissä Jyväskylän Harjun kentällä. Viimeisellään heitollaan Taneli kiskaisi ennätyksensä 68,89 ja voitti siihen asti johtaneen Jami Kinnusen reilulla puolella metrillä.  Sami Hänninen harjoitteli SM- kisarytmiä; tänään oli ohjelmassa 800m:n ”karsinta” ja huomenna Joensuun Eliiteissä matkan ”loppukilpailu”. Karsinnassa oli tarkoitus juosta vain tarvittava. Ja hyvin Sami juoksikin, toinen sija ja aikakin hänen ulkorataennätyksensä 2,00,57. 16- vuotias Eveliina Rouvali valtasi 17- vuotiaiden kuulassa kolmospallin tuloksella 13,34. Eveliina harmitteli kun verryttelyyönnöissä pöllähteli 14 metrin viiva, itse kisassa työnnöt eivät olleetkaan niin rentoja. Neljäs reippaalaisten mitalisti oli Milla Mikkanen N19 kolmiloikassa kolmas tuloksella 11,47.

Päivän onnistujiin kuului myös Aino Mikkola joka kellotti 100m:llä 12,70 ja 200m:llä 26,38. Molemmat Ainon uusia ennätyksiä. Ville Hyttinen pisti ensimmäisen kerran 100m:llä alle 12 sekunnin ajalla 11,95. Ville kiersi myös ratakierroksen aikaan 55,14. Jessica Miettinen hyppäsi 17- vuotiaitten miesten kanssa ulkopuolisena kisassa ennalta suunnitellusti kolme hyppyä loikan ja pituuden aikataulupäällekkäisyyden vuoksi. Jessica leiskauttikin ennätyksensä 541 jolla N17 sarjassa olisi irronnut neljäs sija. Loikka kulki  vaatimattomammin 11,39 ja viides tila.