Kuopion Reipas ry hakee valmennus/nuorisovalmennuspäällikköä

7.7.2013


Kuopion Reipas ry on yleisurheilun erikoisseura. Seuramme tavoitteena on nousta vuoteen 2020 mennessä Suomen Urheiluliiton seuraluokittelun kärkeen. Meillä on jäseniä runsaat 800 ja yleisurheilulisenssejä 450. Olemme saaneet määräaikaista päätoimisen valmennuspäällikön palkkaustukea opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

  

Haemme päätoimiseen työsuhteeseen valmennus/nuorisovalmennuspäällikköä

Olet hakemamme henkilö, mikäli seuramme valmennustoiminnan kehittäminen on intohimosi. Tähän liittyy valmentajien työn auttaminen, valmennusjärjestelmään liittyvä organisointi, seuran valmennuslinjan koordinointi ja kehittäminen, seuraluokitteluun kuuluviin kisoihin liittyvien seuran tavoitteiden toteuttaminen. Osallistut myös itse valmennukseen (aluksi ryhmä muodostuu noin 12 –v nuorista, jotka nousevat NVR – ryhmään. Teet yhteistyötä seuran nuorisopäällikön kanssa mm. ohjaajien ja valmentajien sisäisen koulutuksen ja kouluyhteistyön osalta sekä osallistut valmennustoimintaan liittyvään hallinnolliseen toimintaan.

Odotamme sinulta

Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
Kuopion Reippaan tavoitteisiin sitoutumista
Näkemystä seuran valmennusjärjestelmän kehittämisestä
Kokemusta tapahtumajärjestelyistä         

Hakemukset sähköpostilla palkkapyyntöineen pejantaihin 12.7.2013 mennessä. Liitä hakemukseen mukaan ansioluettelo.

marko.ahtiainen@kuopionreipas.fi

Tiedusteluihin vastaa seuran puheenjohtaja Marko Ahtiainen p. 044 3044626. (ma 8.7. klo 12 - 14 ja tiistaina 9.7. klo 10 - 14)

Valmennuspäällikön valitsee seuran johtokunta.