Kuopio Maratonin järjestelyt vauhdissa

22.8.2013

Kuopio Maratonin osallistujien kirjekuoret
Kuopio Maratonin osallistujien kirjekuoret

Kuopion Reipas on Kuopio Maratonin toinen pääjärjestäjistä. Maratoniin on vielä runsaat kaksi viikkoa aikaa, mutta Reippaat vapaaehtoiset ovat jo työn touhussa.

Kuopio Maratonin järjestelyissä eri tehtävissä on lähes 100 Kuopion Reippaan urheilijaa, lasten vanhempia ja muita vapaaehtoisia. Torstaina 22.8.2013 Tiina Lukinin ja Matti Haataisen nuorisovalmennusryhmän aktiivinen vapaaehtoisryhmä pussitti osallistujien numerot kirjekuoriin.

Talkoisiin osallistuivat Hannukaiset, Mieloset, Moisiot, Laitiset, Pärssiset, Reeta-Mari Mäntyselkä, Mette ja Viivi Lukin sekä Matti Haatainen. Talkoissa oli hyvä henki ja samalla valmentajat saivat rakentavaa palautetta ja ideoita tulevalle harjoituskaudelle ja seuran toimintaan.

- mukava iltapuhde, josta selvittiin alle kahden tunnin. Samalla saimme vanhempien ja urheilijoiden
  kesken monta ideaa ja ajatusta valmennus- ja seuratoiminnan kehittämiseen, totesi ryhmän
  valmentaja Matti Haatainen. 

Kuopio Maratonin järjestäminen on seuran toiminnan suurimpia ponnistuksia kauden aikana.

Mikäli haluat tulla mukaan auttamaan järjestelyissä voit ottaa yhteyttä seuran toimistolle toimisto@kuopionreipas.fi ja ilmoittautua järjestelyihin. Vapaaehtoisia tarvitaan sekä perjantaina että lauantaina. 

- esimerkilllistä ja arvokasta toimintaa ryhmältä lasten-, nuorten-  ja urheilijoiden toiminnan auttamiseksi. Samalla tuhannet kuntoilijat saavat erinomaiset järjestelyt omaan juoksuponnistukseen, kiitteli seuran puheenjohtaja Marko Ahtiainen.     

Kuopio Maraton juostaan 7.9.2013. Tapahtumasta lisää:
www.kuopiomaraton.com