Reipas finaalimatka

31.8.2013

Varhainen lauantai klo 5:30. Reipas urheilijajoukko kipuaa Jääskeläisen auton bussiin ja aloittaa matkan kohti Imatraa. Määränpäässä kisataan Vattenfall Tera-sarjan finaali. Silmissä oleva unihiekka pitää tunnelman rauhallisena, mutta vielä on aikaa ja matkaa jäljellä Reipastumiseen! Kisat alkavat klo 10:30 joukkueiden järjestäytymisellä ja sisäänmarssilla. Sisäänmarssilla aikana seurat esitellään lyhyesti etukäteen laaditun tekstin mukaisesti. Ja klo 11:00 alkaen Reippaat juniorit pääsevät tositoimiin. Kaikkia kannustetaan reippaisiin suorituksiin, sillä jokainen urheilija ja suoritus on seuralle arvokas! Sijoitusten mukaan seurat saavat pisteitä, pistemäärä ratkaisee lopullisen sijoituksen. Kilpailuissa kisaavat samoissa sarjoissa ensikertalaiset ja maaotteluedustajat! Joten kisoissa pääsee seuraamaan aitiopaikalta sekä Reippaita maaotteluedustajia että muidenkin seurojen Ruotsi-Suomi otteluun ensi viikonloppuna matkaavia! Jännitystä päivästä siis ei puutu! Reipasta kannustusta ja iloisia ilmeitä matkalta!

Kisamatka jatkui mielenkiintoisena matkapahoinvoinnin merkeissä. Muovipussejakin kaivattiin. Tästä huolimatta kaikki pääsivät kisaan mukaan. Muutama sairastuminen ja poisjäänti tuli jo aiemmin. Vielä kisapaikallakin lajinvaihtoja jouduttiin tekemään. 

Kaikesta huolimatta Reipas Reippaan kisailu jatkuu, taistellen eikä tippaakaan periksi antaen! On ennätyksiä, onnistumisia ja iloisia ilmeitä. On tuloksia hieman alakanttiin tai kokonaan ilman tulosta. Mutta kentältä kuultua, vanhempien urheilijoiden suusta: "Nämä ovat tavallaan seurojen SM-kisat". Joten olkaamme ylpeitä siitä, että olemme niiden 15-16 seuran joukossa, jotka tänne kutsuttiin!

 

Ja koko ajanhan täällä tapahtuu. Nytkin T15 seipäässä rima SE-korkeuksissa!