Urheilukouluohjaaja haku käynnissä!

18.11.2013

Kasvava yleisurheilujoukko tarvitsee koko ajan lisää ohjaajia! Hae mukaan Reippaaseen joukkoon!

 

Tule ohjaajaksi Kuopion Reipas ry:n Yleisurheilukouluun!Etsimme Reippaita ja liikunnallisia yleisurheilukouluohjaajia lasten urheilukouluryhmiin kevääksi ja kesäksi 2014.

Kuopion Reipas järjestää ympärivuotista lasten, nuorten, veteraanien, kilpa- ja huippu-urheilijoiden sekä kuntoilijoiden yleisurheilupohjaista toimintaa ja valmennusta sekä muita liikuntapalveluita Kuopiossa. Seura järjestää tavoitteidensa mukaisia tapahtumia ja kilpailuja. Seura tuottaa yleisurheilu- ja juoksupalveluita yrityksille ja yhteisöille. Vammaisyleisurheilu on osa seuran toimintaa.

Haemme ohjaajia 3-17-vuotiaiden yleisurheilukouluihin. Ryhmät toimivat maanantaista-torstaihin klo 17.00-19.00 välillä tunnista kahteen tuntia kerrallaan. Talvisin ryhmät ovat pääsääntöisin Kuopio-Hallilla, hallin kiinni ollessa Puijolla. Toukokuusta lokakuuhun ryhmät toimivat Väinölänniemellä.

Olet etsimämme henkilö, kun olet

- Kannustava

- Reipas ja iloinen

- Oma-aloitteinen

- Liikunnallinen

- Tulet hyvin toimeen lasten ja nuorten kanssaOhjaajakokemus ja lajituntemus katsotaan eduksi.

Ohjaajille tehdään ohjaajasopimus ja ohjauksesta maksetaan tuntipalkkio.

Haastatteluun kutsumme erikseen.

Toimeen valitun on toimitettava seuralle rikosrekisteriote ennen työsopimuksen allekirjoitusta.Hakemukset tulee lähettää 29.11.2013 mennessä toimisto@kuopionreipas.fi

Lisätietoja:
Nuorisopäällikkö
Tiina Lukin
044-0698986