Kalevan kisat saivat uuden yhteistyökumppanin

26.11.2013

Kalevan kisat 2014 saivat uuden yhteistyökumppanin, kun kuopiolainen Enfo Oyj lähti mukaan tukemaan kisoja. Enfo Oyj nähdään naisten 100 metrin lajikumppanina.

 -Olemme erittäin iloisia lajikumppanuudesta kesän 2014 Kalevan Kisoissa Kuopiossa. On hienoa nähdä, kuinka mahtavalla energialla kisoja on viety eteenpäin, ja erityisesti kuinka upeasti Kuopion Reipas on ottanut lapset ja nuoret huomioon tulevien kisojen suunnittelussa. Luvassa on varmasti huikeat kisat - maltamme tuskin odottaa tulevaa kesää , kertoo Enfo Oyj:n Communication Manager Kaija Oksanen.

-Olemme kisaorganisaatiossa äärimmäisen iloisia, kun saimme menestyvän kuopiolaisen yrityksen mukaan tukemaan kisoja. Lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukeminen on molemmille osapuolille tärkeää, mikä luo vahvan pohjan yhteistyöllemme.  Yhteistyö on lähtenyt eteen päin oikein positiivisessa hengessä, minkä johdosta on mahtavaa viedä kisajärjestelyjä eteenpäin, sanoo Kuopion Reippaan markkinointipäällikkö Annukka Katainen. 

Kalevan kisoja on järjestetty vuodesta 1906 lähtien ja Kuopioon kisat palaavat 27 vuoden tauon jälkeen. Kisat kisataan Väinölänniemellä 31.7.-3.8.2014. Naisten 100 metrin kilpailu nähdään perjantaina 1.8.2014, jolloin kisataan semifinaalit ja finaali. Kisajärjestäjät odottavat paikanpäälle yli 20 000 katsojaa.

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo ja tarjoamme IT-ulkoistusta, liiketoimintaprosessien ulkoistuspalveluja sekä IT-konsultointipalveluja asiakkaillemme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, jotta asiakkaamme voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa. Vahvuutenamme on lähes 50 vuoden kokemus toimivien tietotekniikkaratkaisujen ja -konseptien kehittämisestä sekä lähes 800 huippuluokan IT-ammattilaisen vankka osaaminen. Teemme liiketoimintaprosesseista yksinkertaisia, joustavia ja fiksuja.  Enfon liikevaihto on yli 140 miljoonaa euroa. (http://www.enfo.fi/enfo-group/enfo-lyhyesti/)