Kuopion Reipas onnistui loistavasti Vattenfall-seuracupissa

19.6.2014

Kuopion Väinölänniemellä 18.6.2014 kilpailtu Vattenfafall-seuracup onnistui Kuopion Reippaalta lähes täydellisesti. Vattenfall-seuracup ja seuraottelut ovat Kuopion Reippaan junioreiden tärkeimpiä kilpailuja.

Vattenfall-seuracupissa mitataan maamme yleisurheiluseurojen paremmuutta nuorisovalmennusikäisissä. Kuopion Reipaan urheilijoille seuraottelut ja seuracupkisat ovat kauden tärkeimpiä arvokilpailuja.

Kuopion osakilpailun tulokset tästä

Kuopion Reipas voitti piirikisassa kakkoseksi ja kolmanneksi tulleet Varkauden Kenttä-Veikot ja Maaningan Mahdin yli 5000 pisteellä.

Valtakunnallinen tilanne tästä

Seuraava piirikisa käydään Varkaudessa myöhemmin kesällä. Kilpailu edustuspaikoista seuran sisällä tulee olemaan ankaraa niin seuraavaan piirikisaan, kuin mahdolliseen finaaliin. Finaaliin suurten kaupunkien (yli 25 000 asukasta) pääsee 16 parasta seuraa. Finaalit käydään Ruotsi-ottelun yhteydessä ja finalistit pääsevät seuraamaan maaoottelua kisakatsomoon.  

Kilpailu finaalipaikoista tulee olemaan kovaa ja vaatii Reippaan junioreilta hyvää onnistumista Varkauden osakilpalussa. Reipas on parantanut ensimmäisen osakilpailun pisteitä noin 1000 pisteellä / vuosi. Reippaan juniorit ovat nousemassa laajalla rintamalla maamme kärkeen.