Reipas Tampereelle yhteensä 11 urheilijan voimin

20.2.2015

Viikonloppuna 21-22.2.2015 Tampereella käytäviin halliyleisurheilun Suomenmestaruuskilpailuihin lähtee Kuopion Reippaasta kahdeksa urheilijaa. Yleisen sarjan hallimestaruuskilpailujen ohessa kilpaillaan 15-vuotiaiden ottelumestaruuksista. Reippaalta kisaan osallistuu kolme ottelijatarta

Yleisen sarjan kilpailuissa suurin osanotto Kuopiolaisista on 400m juoksuissa, joissa sekä naisissa että miehissä kilpailuun osallistuu kaksi juoksijaa;  kuluvan kauden tilastokakkonen Kirsi Pekkanen ja Marianne Pitkänen sekä miehistä Ville Keskinen ja Juho Pirskanen (kauden tilasto 7.). Kirsi Pekkanen on tämän lisäksi myös 200m ja 300m aitajuoksun osanottajalistalla.

Hallitseva 10-ottelun Suomen Mestari Thomas Barrineau on valinnut yksittäislajeikseen seiväshypyn ja 60m aitajuoksun.  Viime kesän Kalevankisoissa viidenneksi työntänyt Eveliina Rouvali osallistuu naisten kuulantyöntöön, joka on ainut SM-hallien ohessa käytävä heittolaji.

 Mukana Reippaasta ovat myös kuuman erän paikkaa kärkkyvä Sami Hänninen 800m juoksussa ja kauden 2014 hallimestaruuskisojen 4.Maria Murtorinne 800m ja 1500m juoksussa.  Lisäksi Reippaalla on joukkue miesten 4x300m viestiin. Viestijoukkue koostuu paikalla yksilölajeissa kilpailevista juoksijoista.

!5-vuotiaiden moniotteluun ottavat osaa Mette Lukin, Reeta-Mari Mäntyselkä sekä Jonna Voutilainen. Kilpailuun on ilmoittautunut yli 50 nuorta ottelijaa!