22 vuotiaiden kisat Lahdessa -mukana seitsemän Reipasta

14.8.2015

 Lauantaina juoksuradalla kisaavat Reippaasta varttimailerit ja maileri.  Pituushyppypaikalla nähdään seuran mestaruuskilpailu kolmen hyppääjän voimin. 

400m sileälle matkalle starttaavat tilastokakkonen Kirsi Pekkanen ja kuuman erän paikkaa ja ensimmäistä 50s alitusta kärkkyvä Ville Keskinen.Naisten 1500m kisassa kauttaan uudelleen vaivojen jälkeen availee Venla Mäkäräinen. Pistesijoituksia siis tiedossa. Miesten pituushypyssä nähdään Tuomas Rouvalin, Pyry-Pekka Härkösen ja loikkaa päälajinaan pitävän Dimi Reznikovin tiukka otatus. Mukana on toki myös paljon muita, mutta ainakin Reippaan tilastokärki (kisan 4.) Tuomas voi olla mitalinsyrjässä kiinni. Keihäässä Taneli Juutinen on ilmoittautunut mukaan kilpailuun, mutta heittäminen on hyvin epävarmaa.

Sunnuntaina loikataan ja juostaan pikamatkoja ja 5000m. Miesten 200m kisassa nähtäneen 2 kuopiolaista Ville Keskisen ja Tuomas Rouvalin ottaessa osaa kilpailuun. Tuomas on mukana Dmitry Reznikovin kanssa myös juuri ennen 200m alkuerää käytävässä kolmiloikkakisassa. Dimillä siinä jopa mitalisaumat!  Ville jatkaa urakointia uransa debyytti 800m kilpailulla. Kirsi Pekkanen on ilmoittautunut mukaan 200m juoksuun ja 400m aitajuoksuun. Aitajuoksussa mahdollisuudet hyvän juoksun sattuessa ihan mihin tahansa. Venla Mäkäräinen urakoin 12,5 ratakierrosta 5000m kilpailussa. 

22 vuotiaiden kilpailut ovat tänä vuonna monessa lajissa erittäin kovatasoiset, mutta Reippaalla on asettaa kilpailuun mukavan tasokas ryhmä nuoria urheilijoita mukaan!