Viikonlopun SM-maastoihin 8 hengen joukkue

6.5.2016

Reippaan kestävyysjuoksijat lähtevät Vöyrillä käytäviin SM-maastoihin hyvät suoritukset mielessä. Miehiin ja naisiin saamme mukaan joukkueet, joten mitaliodotuksia joukkuekisoista on ilmassa.

 Miesten sarjassa Väinö Klemola saa rinnalleen vielä 22 sarjassa normaalisti kilpailevat Samu Mikkosen ja Sami Hännisen. Ilmoittautuneista Janne Heikkinen jää kuumesairauden vuoksi kotiin parantelemaan itseään. Samu ja Väinö ovat juosseet kevään katukisoissa erinomaisesti, joten odotukset ovat sijoituksista 10 parhaan joukkoon. Samillakin on sanansa sanottavanaan miesten 4km kilpailussa, joka varmasti sopii Samille 22-sarjan 6km paremmin.

Naisten joukkeessa kisaavat hyvään kuntoon päässeet Maria Murtorinne, Anne-Marika Partanen ja paremmin triathlonpuolelta tuttu Heidi Hyvärinen. Joukkue puolustaa viime vuodenmaastojen  joukkuepronssia, joten odotukset ovat korkealla jälleen.

Juniorisarjoissa mukana ovat kärkipään kamppailuihin mielivä Mikko Hirvonen M19 sarjassa. Mikolla on kilpailussa jopa mitalisaumat. Lisäksi P15 sarjassa Roni Tirkkonen lienee myös mukana kärkipään kamppailussa. Allergiat, sairaudet ja loukkaantumiset valitettavasti sotkevat juniorijuoksijoidemme suurempaa osanottoa.

Kilpailut tnäytetään YLE TV2:sta sunnuntaina 8.5 klo 15.00 alkaen. 

http://www.sm-maastot2016.fi/