Kuopiohallissa kovatasoiset hallikilpailut perjantaina ja lauantaina 27-28.1.2017

25.1.2017


Kuopiohallissa kilpaillaan yleisurheilun avoimissa hallikilpailuissa perjantaina ja lauantaina. Mukana kilpailuissa ovat yleisen sarjan urheilijat, juniorit sekä aikuisurheilijat, joten monen ikäluokan yleisurheilua on tarjolla niin osallistujille kuin katsojillekin.

Kilpailuihin on kahden päivän ajalle ilmoittautunut yhteensä lähes kolme sataa  urheilijaa tehden kuusisataa lajisuoritusta. Hallissa on toimintaa perjantaina klo 17.00 lähtien aina klo 20.30 saakka. Lauantaina aloitetaan klo 10.00 ja klo 15.00 asti tapahtumia riittää radalla ja kenttälajeissa.

 Kovatasoisimpia juoksulajeja joissa aivan kansallisen kärkitason vauhtia tullaan näkemään ovat naisten pikajuoksut. 60m ja 200m kilpailuihin on ilmoittautunut mm. Kannuksen Uran Anniina Kortetmaa, Iisalmen Visan Milla Heiskanen sekä Kajaanin Kipinän nuori lupaus Annika Haverinen. 60m finaalit juostaan perjantai-iltana klo 19.30 alkaen.

 Miesten puolella tasokkainta  juoksuvauhtia nähtäneen sprinttien ohella myös hieman pidemmillä matkoilla. 400m kilpailussa perjantai-iltana kohtaavat mm. Kuopion Reippaan Juho Pirskanen ja Matti Röppänen.  Hienosti hallikautensa 1000m ennätyksellään aloittanut Reippaan Samu Mikkonen juoksee perjantaina 1500m ja lauantaina 3000m kilpailun.  Kisoissa on mukana  myös muita Reippaan tunnetusti kovia mailereita.

 Järjestävän seuran kärkiurheilijoita nähdään myös naisissa pidemmillä juoksumatkoilla. Lauantain 800m kilpailussa Maria Murtorinne-Taskinen avaa kilpailukautensa. Myös monet Reippaan juniorisarjojen urheilijat pitävät vauhtia niin radalla kuin kenttälajeissa. Mielenkiintoista on mm. nähdä Reippaan ottelija Joona Välipakan kunto pikajuoksuissa ja hypyissä.

Naisten kuulantyönnössä Eveliina Rouvali pyrkii kovassa seurassa saamaan työntönsä jengoilleen. Eveliina on kovassa fyysisessä kunnossa ja työnnön osuessa kohdalleen tullaan näkemään erittäin pitkiä kaaria. Kisassa haasteen heittävät mm. Varpaisjärven Senja Mäkitörmä ja Tara Tuominen Uudestakaupungista. Miesten kenttälajeissa nähdään hyvätasoiset pituus- ja kolmiloikkakilpailut niin naisten kuin miestenkin puolella.

 

Lisätiedot osallistujista ja aikataulusta:

http://kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=18684