Reippaalle kaksi mitalia Kalevan Kisoista!

26.7.2017

Seinäjoellä käydyissä Kalevan Kisoissa Reippaan urheilijat Samu Mikkonen ja Eveliina Rouvali nappasivat mitalit. Samu sijoittui perjantaina 1500m finaalissa toiseksi ja Eveliina samana päivänä kuulantyönnön finaalissa kolmanneksi.

Torstai Kalevan Kisoissa

Torstaina käytiin 400m alkueriä, joissa mukana Reippaalta olivat Kirsi Pekkanen, Juho Pirskanen ja Matti Röppänen. Kirsi Pekkanen selvitti tiensä suoraan finaaliin, ollen naisten ratakierroksella eränsä toinen ajalla 56,65. Juho Pirskanen pääsi finaaliin aikavertailussa ajalla 48,99. Matti Röppänen sijoittui erässään viidenneksi ajalla 51,00 ja harmillisesti finaalipaikka jäi saavuttamatta.

Perjantai Kalevan Kisoissa

Perjantai oli huikea päivä Reippaalaisittain, jolloin Samu Mikkonen avasi mitalitilin ja nappasi hopeaa miesten 1500m juoksussa. Eveliina Rouvali puolestaan työnsi pronssia kuulantyönnössä.

Perjantaina nähtiin myös muiden pidempien kuin lyhyempien matkojen finaaleja. Anne-Marika Partanen paransi 10 000m ennätystään lukemiin 37.52,20, joka oikeutti sijalle 12. Murtorinne - Taskinen juoksi 1500m finaalissa kauden parhaansa 4.36,25 ja sijottui pistesijalle 7. Kirsi Pekkanen juoksi 400m finaalissa, joka valitettavasti päättyi varaslähtöön. Juho Pirkanen sijoittui miesten 400m finaalissa pistesijalle 8., ajalla 49,50.

Lauantai Kalevan Kisoissa

Lauantaina aamulla juostiin 800m alkuerät, joissa mukana oli Reippaalta neljä urheilijaa. Naisissa Kirsi Pekkanen ja Maria Murtorinne - Taskinen, miehissä Samu Mikkonen ja Juho Pirskanen. Naisista Kirsi Pekkanen selvitti jälleen tiensä suoraan finaaliin ollen eränsä toiseksi nopein ajalla 2.16,34. Maria Murtorinne - Taskinen juoksi omassa erässään kahdeksanneksi ajalla 2.18,85 ja valitettavasti karsiutui finaalipaikasta. Samu Mikkonen ansaitsi finaalipaikkansa sijoittuen eränsä toiseksi ajalla 1.53,84. Juho Pirskasen Kalevan Kisa urakka päättyi alkueriin, ollen eränsä 6. ajalla 1.58,59.

Mette Lukin ja Anni Kaukola olivat ensimmästä kertaa mukana Kalevan Kisoissa, joka antoi nuorille naisille arvokasta kokemusta isommista kioista. Mette Lukin sijoittui 400m aj alkuerissä oman eränsä 6. ajalla 1.06,61. Anni Kaukola hyppäsi korkeutta karsinnassa ja saavutti tuloksen 160.

Sunnuntai Kalevan Kisoissa

Viimeisenä kisapäivänä sunnuntaina Reippaan urheilijoista Kirsi Pekkanen ja Samu Mikkonen olivat mukana 800m finaaleissa. Kirsi Pekkanen sijoittui ennätysjuoksullaan 4. naisten 800m ja Samu Mikkonen sijouttui 6. miesten 800m.