Kuuden mitalin viikonloppu Kuortaneella

26.2.2018

Reipaslaiset saalistivat viikonlopun nuorten SM-halleissa yhteensä kuusi mitalia. Kirkkaimmat mitalit toivat Eveliina Rouvali N22 kuula, Juho Savolainen M17 1500m sekä Eliel Pohjolainen M19 200m. Kuopion nopeimmasta miehestä tuli nyt Suomen nopein mies.

Muita mitalisteja olivat Juho Pirskanen pronssia M22 400m ja 800m sekä  hopeaa Roni Tirkkonen M17 800m. Eliel oli 60m finaalissa uudella ennätyksellään 4. ja Jussi Julkunen M17 300m neljäs, uudella ennätyksellään. Jonna Voutilainen karsiutui harmittavasti 60m aj finaalista ennätyksellään ja karsiutui 60m finaalista. Veikka Nenonen selviytyi finaaliin M19-sarjan 200m sekä pituudessa. Ville Hyttinen karsiutui niukasti jatkopaikoista 60m ja 200m. Eveliina Räisänen juoksi halliennätyksensä lyhyellä radalla N17 1500m:llä. Mette jäi 60m alkueriin perjantaina ja kuumeisena päämatkat jäivät nyt juoksematta. Reeta jäi kotiin sairastamaan sairastuttuaan jo ennen kisoja.

Kiitos kaikille urheilijoille, valmentajille ja huoltajille antoisasta kisamatkasta. Urheilijat ja valmentajat ovat ansainneet pienen lepo- ja toipumishetken hallikauden päätteeksi.