Hannes Junior Gamesit kilpaillaan perjantaina ja lauantaina

11.7.2018


Perjantaina ja lauantaina 13-14.7. kilpaillaan Väinölännimellä perinteiset Hannes Junior Games -kilpailut. Mukana on kilpailijoita lapsista, yleisen sarjan osallistujiin. Kilpailut ovat keränneet mittavan ja kovatasoisen urheilijajoukon ja mielenkiintoisia kilpailuja nähdään monessa lajissa

Kilpailuihin on kahden päivän ajalle ilmoittautunut yhteensä yli kolme sataa urheilijaa tehden kuusisataa lajisuoritusta.

Perjantai-illan mielenkiintoisin kenttälaji on naisten seiväshyppy. Hyppypaikalla nähdään nuorten arvokisa kävijöitä menneiltä vuosilta, muun muassa Elina Lampela, Laura Ollikainen sekä Aino Siitonen. Naisilta on lupa odottaa hyvää kisaa.

100 m tykityksessä voidaan naisissa nähdä alle 12 sekunnin alitus, kun Iisalmen Visan Milla Heiskanen astelee radalle.


Myös mailimatkoilla nähdään hyviä kisoja, 400 metrillä, päälajissaan Reippaan Juho Pirskanen ja naisissa Kalevan Kisojen moninkertainen mitalisti Katri Mustonen.1500m kilpailut ovat keränneet myös hyvätasoisen osanottajajoukon vanhemmista sekä nuorista ja lupaavista urheilijoista. 

Kilpailut alkavat perjantaina klo 15.00 Väinölänniemellä ja viimeiset tapahtumat nähdään n. klo 20.30 illalla. Launtaina päivä lähtee käyntiin aamulla klo 10.00 ja tapahtumia riittää pitkälle iltapäivään. Kilpailuihin on katsojilla vapaa pääsy. Paikalla palvelee kioski sekä muutakin oheismyyntiä.