Tiedote koronavirusepidemian vaikutuksista seuratoimintaan

20.3.2020

Toiminta tauolla ainakin 15.4. asti

Tiedote Koronavirusepidemian vaikutuksista seuratoimintaan 20.3.2020

 

Kuopion Reippaan toiminta tauolla ainakin 15.4. asti

 

Kuopion Reippaan kaikki toiminta on tauolla pe 13.3 klo 15.30 alkaen johtuen koronavirusepidemiasta. Tämä koskee lasten ja nuorten yleisurheilukouluja ja harrasteryhmiä, nuorisovalmennusryhmiä ja kilpaurheilijoita.

 

Tiedotamme lisää viimeistään 15.4.2020 tai aiemmin, mikäli uutta tietoa on olemassa keskeytyksen jatkumisesta tai toiminnan uudestaan aloittamisesta. Keskeytynyttä toimintaa jatketaan heti, kun se on mahdollista. Naperot, yleisurheilukoulut ja harrasteryhmät jatkavat kevätkautta toukokuulle tai jopa kesäkuulle, siitä mihin jäivät viikolla 11. Pitämättä jääneet harjoituskerrat pidetään, kun toiminta jatkuu. Kesäkauden laskutus aloitetaan siitä lähtien, kun kesäkausi käynnistyy.

 

Esim. Osallistumismaksu 8-9-vuotiaiden ryhmään maksettu huhtikuun loppuun. Harjoituksia jää pitämättä kuukauden ajalta. Lapsi saa osallistua toimintaan toukokuun ajan maksutta ja kesän laskutus tehdään poikkeuksellisesti lyhyemmältä ajalta (kesä-elokuu).

 

Nuorisovalmennusryhmien osalta valmentajat ovat jo ohjelmoineet harjoitukset ja sopineet omatoimisesta harjoittelusta. Nuorisovalmennusryhmille järjestetään kesällä ylimääräisiä harjoituksia tai leiripäiviä korvaamaan väliin jääneitä yhteisharjoituksia.

 

Emme palauta maksuja keskeytyneistä toiminnoista, vaan siirrämme maksetun toiminnan jatkoa siihen saakka, kun harjoituksia voidaan taas järjestää.

 

Kaikki Reippaalta tulleet laskut, jotka ovat erääntyneet tai joiden eräpäivä on tulevaisuudessa, tulee maksaa normaalisti.

 

Reippaan seuravalmentaja koostaa materiaalia kotona tehtävää harjoittelua varten yhteistyössä ohjaajien kanssa. Ohjaajat laittavat omille ryhmilleen harjoitusohjeet kotiharjoitteluun ja toivomme teidän huoltajien innostavan lapsia ja nuoria liikkumiseen oman lajin parissa. Yleisurheiluharjoitteiden lisäksi kannustamme teitä perheinä liikkumaan luonnossa, pelaamaan pallopelejä, pyöräilemään tai lenkkeilemään -kävellen tai hölkäten- yhdessä. Väinölänniemen urheilukenttä ja lähiliikuntapaikat ovat jo melko hyvin sulaneet, joten siellä on helppo tehdä lajinomaisia harjoituksia. Puijon portaat soveltuvat hyvin varsinkin isompien yleisurheilijoiden harjoituspaikaksi.

 

Kotiharjoittelun vinkkejä, kuvia ja videoita voi jakaa omissa sosiaalisen median kanavissa tai lähettää niitä ohjaajille (ja/tai oman harjoitusryhmän whatsapp-ryhmään). Tägääthän postauksiin esimerkiksi

 

#kuopionreipas #yleisurheilu #nuorisoyleisurheilu #liikkuvakuopio

 

Näin saamme vinkit kaikkien seuraajien näkyviin. Jaamme materiaalia mielellämme myös Reippaan somessa innostavina esimerkkeinä, miten poikkeavassakin tilanteessa harrastaminen onnistuu!

 

Pahoittelemme ikävää tilannetta.

 

Lisätietoa

toiminnanjohtaja Maarit Viljakainen              puheenjohtaja Tero Nokka

toimisto(a)kuopionreipas.fi                               tero.nokka(a)kuopionreipas.fi

0503612596

 

 

 

Kuopion Reippaan nettisivut:

https://www.kuopionreipas.fi/

 

Kuopion Kaupungin infosivu

https://www.kuopio.fi/-/koronavirustilanteen-tuomia-muutoksia-kaupungin-hyvinvointi-ja-kulttuuripalveluihin?fbclid=IwAR19FrcmtnKkKSmtiSwynXE-mmoJLvDIGe1L5dqKplyRqGNqAXPmX1gVzE0

 

Suomen Urheiluliiton infosivu

https://www.yleisurheilu.fi/uutinen/suln-hallitus-kevaan-yleisurheilukilpailuja-perutaan-tai-siirretaan-helsinki-city-running-day-ja-naisten-kymppi-siirtyvat/

 

Suomen Olympiakomitean infosivu

https://www.olympiakomitea.fi/2020/03/16/ajankohtaista-tietoa-koronavirustilanteen-vaikutuksesta-urheiluun/