Vappuviikolla starttaa omatoiminen seurakisa

24.4.2020


Etäohjauksista tauko ensi viikolla

Tulevalla viikolla julkistetaan Reippaan oma seurakisa, jonka jokainen voi toteuttaa omatoimisesti toukokuun alkuviikkoina. Kisaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua ja tuloksen voit halutessasi lähettää meille kisan tietojen yhteyteen avautuvan lomakkeen kautta.

Yleisurheilukoululaiset ja nuorisovalmennettavat ovat olleet etäohjauksessa nyt kuusi viikkoa. Osa on toteuttanut harjoitusohjeita tarkasti ja osa taas on muokannut ohjeita itselleen paremmin sopiviksi. Tärkeintä kuitenkin on, että liikuntaa tulee monilla eri tavoin ja että liikkuminen tuo iloa ja hyvän mielen. Reippaan somesta löytyy muutamia vinkkejä harjoitteluun ja kannattaa myös seurata mm. Pohjois-Savon Liikunnan ja Liikkuvan Kuopion sometilejä ja poimia sieltä kivoja vinkkejä kunnon ylläpitämiseen.

Vappuviikko (27.4.-1.5.) olisi muutenkin toimintamme taukoviikko, jolloin vedetään pikaisesti happea ja valmistaudutaan alkavaan kesäkauteen. Niinpä tulevalla viikolla etäohjauksissa on myös lyhyt tauko. Viikon aikana voitte tehdä aiempia ohjelmia tai muistella, millaisia harjoituksia talven aikana ehti olemaan. Seuraa myös Reippaan somea -Instagram ja Facebook- jonne julkaisemme taukoviikolla kaikille sopivan yhteisharjoituksen sekä kisaohjeet.

Kesän yleisurheilukouluihin ja valmennusryhmiin ilmoittautuminen on avoinna ja suosittelemmekin sinua varmistamaan paikkasi sopivassa harjoitusryhmässä. Koronasta huolimatta uusiakin ilmoittautumisia on tullut, joten toiveikkaan mielin jäädään odottamaan lähestyvää kesää. 

Ilmoittautumaan pääset tästä Ilmoittaudu mukaan